Dierentuin korting Postcodeloterij 2020

Hij is weer binnen! De voordeelagenda van de postcodeloterij 2020. Speel je al mee met de postcodeloterij? Dan weet je vast al dat er een aantal erg leuke dierentuin kortingen in de voordeelagenda staan. We zijn blij te kunnen melden dat er een aantal dierentuinen bij zijn gekomen dit jaar! Dus nog meer korting om te pakken! Iedereen die meespeelt, krijgt eind november de voordeelagenda thuisgestuurd. Hierin staan veel kortingsbonnen voor leuke dagjes uit, en dus ook voor een aantal dierentuinen in Nederland. Je kunt hiermee lekker voordelig een dagje naar de dierentuin als je lid bent van de postcodeloterij. Als we kijken naar de kortingen die gegeven worden zien we dat de meeste kortingen oplopen tot wel 30% op maximaal 4 tickets. Dat is dus zeker een mooie korting als je kijkt dat een dierentuin kaartje meestal rond de € 23,- is!
 

Wil jij gebruik maken van deze kortingsbonnen? Lees dan even verder want de ene bon lever je weer op een andere manier in dan de andere bon. Het is namelijk zo dat je de ene keer de kortingsbon mee moet nemen naar de kassa en bij een andere deal kun je de tickets alleen online bestellen voordat je gaat. Ook staan er dit jaar kortingen tussen waarbij je de bon uit de voordeelagenda mee moet nemen met je online aangeschafte entreekaart. Kijk snel hieronder of jouw favoriete dierentuin erbij staat! De dierentuinen die je hieronder ziet staan zijn slechts enkele dierentuinen die deelnemen aan deze actie. Kijk in de agenda zelf voor alle dierentuinen.

Zijn onderstaande kortingen de beste korting die ik kan krijgen? Dat ligt eraan. Elke dag wisselen de verschillende dierentuin kortingen, dus we adviseren altijd om eerst even goed naar de andere kortingen te kijken. Je komt op de aanbiedingenpagina door op de roze letters te klikken die je hieronder ziet.

 • Aqua Zoo:30% korting voor maximaal 4 personen.
 • Burgers' Zoo entree voor maar € 19,50 per persoon voor maximaal 4 personen.
 • Dierenrijk: 30% korting voor maximaal 4 personen
 • Beekse Bergen:  30% korting op je entree met een maximum van 4 entreekaarten.
 • SeaLife Scheveningen: 30% korting op de kassaprijs met een maximum van 4 entreekaarten 
 • Wildlands: € 3,50 korting per persoon op de kassaprijs met een maximum van 5 entreekaarten. Bestel hier je Wildlands kaarten en gebruik code NPL2020
 • Blijdorp: per persoon € 3,50 korting met een maximum van 4 entreekaarten.
 • Avifaunaentree voor maar € 12,75 per persoon met een maximum van 4 entreekaarten. 
 • Neeltje Jans € 4,- korting voor maximaal 4 personen.
 • Zoo Parc Overloon: 30% korting met een maximum van 4 entreekaarten.
 • Gaia Zoo: € 3,50 korting per persoon en maximaal 4 personen

Andere dierentuin kortingen

Vind jij bovenstaande korting niet hoog genoeg? Neem dan eens een kijkje bij alle andere kortingen die we gevonden hebben voor jullie! Zo zijn er eigenlijk altijd wel erg goede kortingen te krijgen voor Blijdorp, Wildlands en Beekse Bergen! Je doet er dus goed aan om eerst ook even bij de andere kortingen te kijken. Je vindt ze hier.

Aanbieders dierentuin kortingen

Er zijn een aantal aanbieders die altijd erg goede dierentuin kortingen online hebben staan. Je kunt hieronder een kijkje nemen bij een aantal websites waar wij graag mee samenwerken. Check snel of er een hoge korting te krijgen is!


Dierentuin korting actievandedag

Dierentuin korting via Actievandedag



Dierentuin korting via Groupon

Dierentuin korting via Groupon



Dierentuin korting Social Deal

Dierentuin korting via Social Deal



Reactie schrijven

Commentaren: 0