Dierentuin op regenachtige dag

dierentuin met regen

De laatste dagen is het regenachtig in Nederland, de herfst gaat beginnen. Willen jullie wel graag naar de dierentuin toe ondanks het slechte weer? Bekijk dan eens onderstaande dierentuinen. Hier kun je prima een bezoek brengen als het weer even niet mee wil werken. Sommige van deze dierentuinen zijn geheel overdekt, en weer andere voor een deel. Hieronder zie je precies welke dierentuin je kunt bezoeken! Via de gekleurde link kun je direct zien of er een korting te krijgen is vandaag voor de desbetreffende dierentuin.

Burgers Zoo:
Bij Burgers Zoo is een deel van de dierentuin overdekt. Je kunt hier dus tussen de regenbuien door lekker buiten lopen, maar zodra het gaat regenen kun je ook snel naar binnen om van alles te bekijken terwijl je lekker droog staat. Zo kun je bij Burgers Zoo drooglopen door de volgende gedeeltes: Ocean, Bush en de Jungle. Ook kun je natuurlijk even schuilen bij één van de horecagelegenheden. Het is dus zeker een goed plan om bij Burgers Zoo een kijkje te nemen als het een regenachtige dag is. Vergeet niet om je Burgers Zoo korting te pakken!

Beekse Bergen:
Beekse Bergen is het safaripark in Nederland waar je heen moet gaan als het regent of koud is! Het is namelijk zo dat je bij Beekse Bergen ervoor kunt kiezen om de safari af te leggen in je eigen auto, in de bus of met de boot. En bij alle drie zit je lekker droog en warm! Hou er wel rekening mee dat deze keuzes natuurlijk geliefd zijn en het wellicht wat drukker zal zijn bij Beekse Bergen op één van deze dagen. Maakt het jou niet uit om onder een paraplu te lopen? Kies dan juist voor de wandelroute bij Beekse Bergen! Deze zal op een regenachtige dag juist lekker rustig zijn en dan kun je alle dieren heel goed bekijken. Gaan jullie naar Beekse Bergen? Vergeet dan niet om een leuke Beekse Bergen korting te pakken!

Sea Life Scheveningen
Bij Sea Life Scheveningen is alles wat je ziet overdekt. Ideaal dus als je op een regenachtige dag naar de dierentuin toe wilt gaan! Sea Life bevindt zich aan de boulevard van Scheveningen en dus prima te combineren met een rustmoment in één van de gezellige restaurants die je er zult vinden. Bij Sea Life zie je van alles wat je ook in de zee zou kunnen zien. Kinderen zullen het geweldig gaan vinden bij Sea Life! Pak snel een Sea Life korting voordat je gaat!

EXTRA VOORDEEL: we snappen dat het niet fijn is om in de regen rond te lopen door een dierentuin, maar als dit jou juist niet uitmaakt is een regenachtige dag juist een perfecte dag om te gaan! Het is namelijk een feit dat veel mensen liever niet naar de dierentuin gaan als het regent. Dus hop, regenkleding en paraplu mee en op naar de dierentuin!

 

Dierentuin korting

Als je besluit om de dierentuin te gaan bezoeken, dan is het slim om eerst even alle kortingen te checken. Dit kan je aardig wat voordeel opleveren. Ook als jij besluit om last minute naar de dierentuin te gaan kun je een korting pakken. Je krijgt bij de meeste aanbieders namelijk de tickets direct in je mailbox na betaling. Vergeet dus zeker niet te checken of je een korting kunt krijgen voor jullie dagje weg.