Tweede dierentuin kaartje gratis

tweede dierentuin kaartje gratis
Ben je op zoek naar een actie waarbij je het tweede dierentuin kaartje gratis krijgt? Er zijn niet veel van deze acties, maar ze zijn er wel! Lees hieronder hoe je aan een gratis dierentuin kaartje kunt komen en zo lekker voordelig een dagje naar de dierentuin kunt gaan met elkaar.
 

Gratis dierentuin kaartje 

Een dagje dierentuin is vaak een duur uitje. En hoe groter het gezelschap, hoe duurder een dagje dierentuin gaat worden. Het is dan ook niet voor iedereen mogelijk om naar een dierentuin te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de grote gezinnen. Gelukkig zijn er nu een aantal dierentuin kortingen waarbij je het tweede dierentuin kaartje gratis kunt krijgen. Er zijn acties waarbij je echt het tweede kaartje gratis krijgt, maar ook regelmatig leuke dierentuin kortingen die oplopen tot wel 50% waardoor je ook het tweede kaartje gratis kunt scoren! Wees slim en maak gebruik van deze kortingen en deals zodat jullie lekker voordelig een dagje naar de dierentuin kunnen gaan. Wat een hele goede manier is om een dierentuin korting te pakken van wel 50% is door mee te gaan bieden bij VakantieVeilingen of Ticketveiling. Hier zien we de dierentuin korting vaak erg hoog oplopen. Vaak zijn de dierentuin veilingen die online staan voor twee of vier personen. Op deze manier kun je dus ook het tweede dierentuin kaartje gratis pakken! Waar je ook een kijkje zou kunnen nemen, is bij onderstaande website. Hier staan ook regelmatig kortingen op tot wel 50% en dus ook weer de mogelijkheid om een twee kaartjes gratis te pakken als je met twee personen zou gaan.

2e dierentuin kaartje gratis acties

Ben je op zoek naar een leuke actie waar je het tweede dierentuin kaartje gratis kunt krijgen? Lees dan snel verder! We hebben een aantal leuke deals gevonden voor jullie. Let wel op, deze deals zijn momentopnames. De deals kunnen elke dag wijzigen!
  • Je kunt bij Intertoys een tweede dierentuin kaartje gratis krijgen als je € 10,- uitgeeft aan de Intertoys. Meestal ben je dit wel kwijt in een speelgoedwinkel dus deze deal is een deal waar je makkelijk gebruik van kunt maken. <— deze deal liep van 15 februari 2018 t/m 18 maart 2018 en is helaas alweer afgelopen. Maar hou Intertoys in de gaten, want het zou zo maar kunnen dat deze actie weer terugkomt!
  • Bij de AH kun je ook sparen voor een twee dierentuin kaartje gratis. Naast een tweede kaartjes gratis voor de dierentuin kun je ook sparen voor een tweede kaartje gratis voor een pretpark! De AH heeft regelmatig van deze leuke acties. Zo kon je laatst sparen via de actie BINGO.
  • Tweede dierentuin kaartjes gratis via de Kruidvat. Je kunt nu het tweede kaartje gratis pakken via de Kruidvat. Het enige wat je hiervoor moet doen is 2 producten van Jordan in de winkel of online kopen, en dan krijg je al het tweede kaartje gratis!
  • Tweede kaartje gratis via een supermarkt. Wat ook een goed idee is, is om je entreekaart te kopen via de spaaracties van de supermarkten. Zo kon je bij de Jumbo en C1000 sparen voor hoge dierentuin kortingen. Het enige nadeel hiervan is dat je de boodschappen bij de desbetreffende supermarkt moet doen terwijl je misschien liever ergens anders je boodschappen doet.
  • Koop je entreekaart voor een dagje dierentuin zo vroeg mogelijk. We zien in de praktijk dat de hoogste korting vaak te krijgen is als je ruim van te voren je tickets koopt. Dus weet je al naar welke dierentuin jullie willen en wanneer? Koop dan nu direct je entreekaart en wie weet krijg je wel 50% korting en dus het tweede kaartje gratis!