Voorjaar dierentuin kortingen

Dierentuin voorjaars kortingen

Het is voorjaar en we zien weer een hoop leuke kortingen die we graag met jullie willen delen door middel van deze blog. Het voorjaar is een heerlijke tijd om een dagje naar de dierentuin te gaan. Het is heerlijk om in het voorjaarszonnetje rond te lopen en te genieten van alle dieren die net zoals jij, genieten van het voorjaar! We zullen hieronder een aantal goede dierentuin kortingen omschrijven waar jij per direct gebruik van kan maken. Dus geen spaaracties of lidmaatschappen, maar gewoon direct een dikke korting!

Dierentuin korting voorjaar 2019

Op het moment van schrijven kun je best wel wat leuke dierentuin kortingen pakken. Dit omdat het dierentuin seizoen bijna voor de deur staat en veel dierentuinen graag willen dat jij bij hen een kijkje komt nemen. Je kunt naar de kortingen die hieronder staan door op de gekleurde dierentuin naam te klikken. Dit zijn de dierentuin kortingen op dit moment:
 
  • Avifauna: op dit moment zijn er twee kortingen waar je gebruik van kunt maken als je een dagje naar Avifauna zou willen. Je kunt ervoor kiezen om mee te gaan bieden in een veiling, maar je kunt ook direct een Avifauna korting van € 6,05 per persoon pakken. Je kunt op dit moment meebieden op 2 of 4 entreekaarten van Avifauna. 
  • Beekse Bergen: we hebben een Beekse Bergen korting gevonden van € 2,- per persoon op de tickets vanaf 10 jaar. Een kleine korting, maar toch mooi meegenomen! Beekse Bergen is ideaal om te bezoeken als het weer nog niet zo heel erg lekker is in het voorjaar!
  • Burgers’ Zoo: je kunt nu een hoge korting pakken op entreekaarten voor Burgers’ Zoo door mee te bieden in een veiling. Op dit moment kun je meebieden op 2 entreekaarten van Burgers’ Zoo t.w.v. € 44,- we zien de kaartjes eruit gaan voor gemiddeld € 33,- Dat is dus een korting van 25% op je entreekaarten voor Burgers’ Zoo! Ook kun je nu zonder moeite een korting van € 6,- pakken op je tickets van Burgers’ Zoo.
  • Dolfinarium: er zijn verschillende kortingen voor het Dolfinarium welke je kunt pakken. Op dit moment is de hoogste korting die je kunt krijgen € 12,- per ticket!!! 
  • Dierenpark De Oliemeulen: we hebben van dit dierenpark een speciale kortingscode gekregen welke je kunt gebruiken als je de entreekaarten online besteld. Deze korting is maar liefst 15% waard, dus zeker de moeite waard!
  • Mondo Verde: nu tijdelijk een korting op je entreekaarten van Mondo Verde! Je tickets zijn geldig t/m 31 december 2019 en je krijgt voor dit geld ook de hele dag onbeperkt eten en drinken bij Mondo Verde! Kijk even goed, want er zijn een aantal dagen waarop de tickets niet te gebruiken zijn! Je bent normaal voor een entreekaart € 22,50 kwijt en nu nog maar € 18,50. 
  • SEA LIFE: je kunt nu meebieden op entreekaarten voor een dagje SEA LIFE. Je kunt ervoor kiezen om op 2 of 4 entreekaarten te bieden. Let wel op dat er nog administratiekosten bij kunnen komen!
  • Wildlands: Wildlands heeft de entreeprijzen in 2019 met maar liefst € 5,- per persoon verlaagd! Deze korting kun je dus het hele jaar door pakken!!! Ps. Wist jij al dat Wildlands een toffe achtbaan heeft waar jij als bezoeker zo vaak als je wilt in mag stappen?! 

Zijn dit de beste dierentuin kortingen?

Al deze dierentuin kortingen zijn momentopnames. We adviseren je om even op de kortingspagina van de desbetreffende dierentuin te kijken. Zo weet je 100% zeker dat je de juiste en beste deal te pakken hebt voor jouw entreekaarten! We wensen je alvast veel plezier in de dierentuin dit voorjaar!