Park uitgelicht: Wildlands Emmen

Wildlands Emmen korting

WILDLANDS Emmen is de dierentuin waar je moet zijn als je op zoek bent naar net dat beetje extra. Zo is het park opgedeeld in drie zones en hebben ze een echte achtbaan waar je als bezoeker zo vaak in mag als je zou willen! Bij Wildlands krijg je net dat beetje extra en dat is ook waarom we vinden dat je eens een kijkje zou moeten gaan nemen! 

 

We zullen je graag alles vertellen over waarom jij naar WILDLANDS zou moeten gaan, maar we zullen het bij een korte omschrijving van het park houden. Wildlands is een dierenpark dat is opgedeeld in drie delen. Zo wandel je doorJungola, Serenga en Nortica. InJungola kun je een mooie boottocht maken over de Rimbula River en zul je je snel thuis voelen in het groene oerwoud. Je zult hier oog in oog komen te staan met apen, ringstaartmaki’s en olifanten! Als we aankomen bij het deel Serenga kunnen we niet wachten om een rit te maken in de Wildlands achtbaan Tweestryd. Deze achtbaan staat sinds kort bij Wildlands. Daarnaast kun je in een oude truck op safari door het leefgebied van de zebra´s, neushoorn en giraffes. Als laatste nemen we een kijkje bij Nortica. De naam doet het al een beetje vermoeden, hier draait alles om de poolgebieden. Maak een testrit in het onderzoeksvliegtuig Arctic 1 en ontdekt de poolgebieden zoals je dat nog nooit hebt gedaan! Je zult in Nortica dieren zien zoals pinguïns, zeeleeuwen en ijsberen. Zoals je ziet, is Wildlands veel meer dan alleen een dierentuin. Bekijk snel hieronder hoe je aan de beste Wildlands korting kunt komen!

 

Highlights Wildlands

Bekijk hieronder in een makkelijk overzicht waarom jij eens naar Wildlands zou moeten:

  • Vanwege de achtbaan Tweestryd
  • Vanwege de drie gebieden waar je doorheen loopt en je je elke keer weer in een andere wereld waant.
  • Omdat de entreeprijs sinds begin 2019 naar beneden is gegaan en het nu dus nog voordeliger is om naar Wildlands te gaan.
  • Wildlands is een dierenpark voor het hele gezin. Van jong tot oud, iedereen zal zich hier prima vermaken.
  • Je er veel meer kunt doen dan alleen dieren bekijken. Denk aan een boottocht, een achtbaan en een testvlucht maken!


Wildlands korting scoren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande blog? Dan is het nu tijd om te kijken hoe je aan een leuke korting kunt komen voor Wildlands. Elke dag zoeken we online voor jou naar de hoogste Wildlands korting die je maar kunt krijgen. Als we dit hebben gedaan zetten we alle kortingen overzichtelijk op onze Wildlands aanbiedingenpagina! Hier zie je alle actuele deals van dit moment. Wis je al dat Wildlands sinds begin 2019 de prijs fiks naar beneden heeft gedaan? En dan kun je nu ook nog eens extra korting pakken!