Wildlands Summernights

Wildlands summernights

Ben je op zoek naar een leuk uitje in de zomervakantie? Ga dan naar de Wildlands Summernights! Het dierenpark is van 13 juli tot en met 25 augustus elke dag geopend van 10:00 tot 20:00 uur! Dat is een paar uur langer plezier bij Wildlands. Lees hieronder snel verder wat er allemaal te doen is tijdens de Summernights

 

In de periode van 13 juli tot en met 25 augustus kun je elke dag tussen 16:00 en 20:00 genieten van de Summernights. Er zullen leuke food- en marktpleinen zijn, je kunt er een dansje maken op live muziek en bij Momma’s Restaurant kun je terecht voor een heerlijke bbq! Ook zullen er interactieve dierenpresentaties zijn, kun je er marshmallows en broodjes roosteren en natuurlijk kun je langer genieten van alle dieren, het park is namelijk twee uur langer open dan normaal! Heerlijk rondlopen tussen alle gezelligheid en genieten van alles wat er te zien is!

 

Wildlands Summernights tickets

Ben jij al voor 16:00 in Wildlands? Dan hoef je geen extra ticket te kopen, maar mag je gewoon op je reguliere dagticket twee uurtjes langer blijven.

Wil jij graag alleen een bezoek brengen aan de Summernights? Dan betaal je maar € 13,50 voor een entreekaart! Aan de kassa zul je €15,- betalen dus je doet er slim aan om via onderstaande link je tickets alvast te kopen voordat je gaat.

Ben jij een Abonnementhouder? Dan mag je gratis naar de Summernights!

Je kunt hier je entreekaarten kopen met een korting voor de Wildlands Summernights.

 

Wildlands summernights