Hoogste Wildlands kortingen

Wildlands in Emmen is een dierentuin die onder veel van onze bezoekers favoriet is, en daarom vonden we het de hoogste tijd om voor jullie een makkelijk overzicht te maken met de beste Wildlands kortingen van dit moment. Zo zie je snel en overzichtelijk welke korting je het beste kunt pakken als jullie een dagje naar Wildlands gaan. Als we kijken naar de kortingen voor deze mooie dierentuin, dan zien we dat er het hele jaar door kortingen te krijgen zijn zodat je nooit de volle kassaprijs hoeft te betalen. De ene keer is de korting hoger dan de andere keer, maar nu zien we de kortingen regelmatig oplopen tot wel 50% !

Yes, Wildlands heeft in 2019 de entreeprijzen naar beneden gehaald! Lees er hier alles over.

Ben je van plan om binnenkort een bezoekje te brengen aan Wildlands? Bekijk dan ook eens onderstaande blogartikelen. Deze gaan over Wildlands en je kunt er leuke info vinden.

Wildlands entreekaart bij de kassa

Wildlands is een dierentuin die altijd wel een korting geeft als je online een entreekaart kopen. Meestal is deze korting rond de € 1,- per persoon op de prijs die je betaald aan de kassa van Wildlands. Een entreekaart voor een volwassenen iemand is € 30,- en voor kinderen betaal je € 27,50. Kom je met de auto naar Wildlands? Dan zul je ook een parkeerkaart moeten kopen. Deze kun je bij de kassa halen voor € 10,- Als je zo kijkt zie je dat een dagje Wildlands niet een heel erg goedkope dierentuin is, maar gelukkig kun je ook vaak een leuke korting pakken. Bekijk hieronder alle kortingen van dit moment.

 

Wildlands korting door het aanschaffen van een abonnement

Ga je regelmatig naar Wildlands? Dan is het slim als je een Wildlands entreekaart aan gaat schaffen. Je krijgt dan namelijk een hoge korting en je kunt zo vaak in het jaar gaan als je zelf zou willen! Ook krijg je als jaarkaarthouder een hoop leuke extra's en ook krijg je gratis entree tijdens leuke evenementen. Bekijk hier alle info over een Wildlands jaarkaart

Bij Wildlands zelf online korting

Wildlands zelf heeft vaak het hele jaar door eigenlijk wel een korting van minimaal € 2,50 per persoon en vaak krijg je daar dan ook nog een lekkere snack of drankje bij. In de zomermaanden krijg je vaak een gratis ijsje. Iedereen kan gebruik maken van deze Wildlands korting en je hoeft nergens voor te sparen of lid van te zijn!

Op het moment van schrijven krijg je zelfs € 5,- korting op je entreekaart. Je krijgt er nu alleen geen hapje of drankje bij. Pak hier deze Wildlands korting

Air Miles inwisselen

Je kunt nu je Air Miles inwisselen voor een leuke korting van € 15,- op je entreekaart of je kunt zelfs een gratis entreekaart krijgen als je 3100 Air Miles hebt. WIl je 1500 Air Miles inwisselen, dan krijg je € 15,- korting op je entreekaart. Het nadeel van deze actie is dat je dus wel heel wat Air Miles moet hebben wil je met een heel gezin gratis naar Wildlands kunnen. Je kunt hier meer lezen over deze Wildlands korting.

Wildlands korting via de Bankgiroloterij

Je kunt als lid van de Bankgiroloterij een korting krijgen van € 5,- voor maar liefst 5 personen. Dit is dus een erg leuke deal als je met een wat grotere groep op bezoek gaat bij Wildlands. Je kunt je entreekaarten via deze deal helaas niet online bestellen. Je kunt je entreekaart bij de kassa van Wildlands halen. Vergeet niet je ID-kaart en VIP pas mee te nemen naar de kassa.

ANWB lidmaatschap Wildlands korting van € 3,50

Wildlands korting kun je ook krijgen als je lid van de ANWB bent. Standaard krijg je een korting van € 3.50 bij de ANWB, maar soms zien we deze korting oplopen tot wel € 12,50. Dit is dus zeker de moeite waard. Je hoeft voor deze Wildlands korting alleen maar lid te zijn van de ANWB. Je hoeft verder nergens voor te sparen. Pak hier snel je korting via de ANWB

Wildlands korting van € 5,25 bij Actify

Actify is een spaarprogramma en is onderdeel van Het Zilveren kruis. Je hoeft geen lid te zijn van Het Zilveren kruis om gebruik te kunnen maken van deze korting. Het enige wat je moet doen is een account aanmaken en dan heb je 2500 punten te pakken! Je hebt voor een korting van € 5,25 maar 525 punten nodig, dus je kunt direct al 4 Wildlands entreekaarten kopen met een korting van € 5,25.  Dat is nog eens makkelijk aan een korting komen! Bekijk hier deze Wildlands korting.

Zijn dit de beste Wildlands kortingen?

De kortingen die je hierboven ziet staan zijn momentopnames. We adviseren altijd om even een kijkje te nemen op onze aanbiedingenpagina van Wildlands zodat je zeker weten alle actuele Wildlands kortingen heb gezien. Regelmatig zijn er namelijk kortingen te krijgen van wel 50% op je entreekaart. Het zou zonde zijn als je deze mis zou lopen. Bekijk hier alle actuele Wildlands kortingen.

 

Wildlands korting