Burgers' Zoo korting ANWB

Burgers Zoo korting ANWB

 

Als lid van de ANWB kun je profiteren van een speciale korting bij Burgers Zoo! Met je ANWB-lidmaatschap kun je genieten van een voordeliger tarief voor toegangstickets tot dit prachtige dierenpark in Arnhem.

 

Of je nu alleen gaat, met je gezin of met vrienden, de korting van de ANWB maakt je bezoek aan Burgers Zoo nog aantrekkelijker. Verken de adembenemende leefgebieden, bewonder de diverse diersoorten en geniet van de bijzondere sfeer die het park te bieden heeft. Neem ook even een kijkje bij alle andere Burgers' Zoo kortingen die we hebben gevonden voor je. Je vindt deze hier op onze kortingspagina van Burgers' Zoo.

 

 

Hoe pak je een Burgers' Zoo korting via de ANWB?

Om gebruik te maken van de ANWB-korting, moet je online met je ANWB-lidmaatschapspas bij de hand je tickets bestellen. Hiermee krijg je vervolgens toegang tot het dierrenpark tegen een gereduceerd tarief. Bestel jouw ticket(s) minstens 24 uur voor jouw geplande aankomsttijd en geniet van een hele dag vol plezier en ontdekking. Bekijk hier de website van de ANWB waar je korting kunt pakken.

 

Voor kinderen t/m 3 jaar is de toegang gratis, maar je dient wel een 0 euro ticket aan te schaffen voor hen. Zorg ervoor dat je al je ANWB tickets bij de hand hebt, dat je zowel op je telefoon/tablet kunt tonen als geprint kunt meenemen. Met jouw ANWB ticket is het niet nodig om vooraf een reservering te plaatsen op de website van Burgers' Zoo. Ga gewoon naar de hoofdingang en laat je ticket(s) scannen voor toegang tot het park.

 

Voor bezoekers die met de auto komen, is er een ruim parkeerterrein naast de hoofdingang beschikbaar. Parkeertickets kunnen worden aangeschaft voor € 8,- via de kassa bij de ingang of online via de website van Burgers' Zoo. Er zijn ook voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar.

 

Dus, als ANWB-lid heb je de mogelijkheid om Burgers Zoo te verkennen met een aantrekkelijke korting. Plan je bezoek, verzamel je gezelschap en maak je klaar voor een dag vol avontuur, verwondering en plezier. Laat je betoveren door de pracht van de natuur en de magie van Burgers Zoo, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de exclusieve voordelen van je ANWB-lidmaatschap.

 

 


Meer over de auteur Nicole