Dierentuin kaartjes met hoge korting

Dierentuin kaartjes via een veiling

Dierentuin kaartjes nodig? En het liefst nog met een dikke dierentuin korting ook? Lees dan snel verder! We hebben namelijk een manier gevonden waardoor je voor wel heel weinig je dierentuin kaartjes kunt scoren. En je kunt vandaag nog gaan! Lees snel hieronder verder hoe je dit voor elkaar kunt krijgen.

 

Wij van Kortingkaartjes Dierentuin hebben nu een manier gevonden waardoor jij als je het slim speelt wel heel voordelig naar de dierentuin toe kunt gaan. Je kunt dit voor elkaar krijgen door mee te gaan bieden op de dierentuin veilingen bij VakantieVeilingen of Ticketveiling. We zien hier dagelijks hele leuke dierentuin veilingen voorbij komen waar jullie gratis op mee kunnen bieden. Je zult soms wat geduld moeten hebben, maar in de praktijk blijkt dat je op deze manier vaak wel de hoogste korting op je dierentuin tickets kunt pakken. Er staan veilingen tussen voor Dierenrijk, Sea Life, Burgers Zoo, Dierenpark Zie-Zoo en Beekse Bergen. Dit zijn slechts een aantal dierentuinen die we de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen op bovenstaande websites. We leggen je hieronder uit hoe je gratis en makkelijk kunt meebieden op een dierentuin veiling. Je kunt meebieden op dierentuin kaartjes bij Ticketveiling en VakantieVeilingen.

Hoe kun je meebieden op dierentuin kaartjes?

Dierentuin kaartjes kun je heel makkelijk scoren via een veiling. Je begint met het aanmaken van een account. Dit kun je helemaal gratis doen met je e-mailadres en een wachtwoord. Als je dit hebt gedaan kun je inloggen. Is er op dit moment een veiling van de dierentuin waar jullie graag heen zouden willen? Begin dan met bieden. Let wel op, als jij het winnende bod hebt bent je verplicht om de dierentuin tickets ook echt aan te schaffen. Het is dus niet handig om zomaar klakkeloos te gaan bieden! Waar je ook even rekening mee moet houden is dat er bij de gewonnen veilingen vaak rond de € 5,- administratiekosten bij zullen komen. Hou hier dus even rekening mee voordat je gaat bieden!

Heb jij de veiling gewonnen? Dan krijg je een mailtje in de inbox van het opgegeven e-mailadres. Hierin staat precies beschreven wat je moet doen om de e-tickets in je mailbox te krijgen. Zo makkelijk kun je aan dierentuin tickets vanaf € 1,- komen

Dierentuin kaartjes via een veiling tips

Als jullie besloten hebben om mee te gaan bieden op dierentuin tickets willen we jullie adviseren de volgende tips door te lezen. 

  • We zien dat er overdag altijd meer mensen actief zijn op bovengenoemde websites dan midden in de nacht. Het wil dus wel eens verschil maken om in de nacht te gaan bieden. Zet je wekker en kijk of je de dierentuin tickets nog goedkoper kunt pakken.
  • Hou altijd rekening met de bijkomende administratiekosten. Er zijn bij Ticketveiling verschillende dagen in de maand waarop je deze kosten niet hoeft te betalen. Daarmee bespaar je al gauw € 5,- extra op je dierentuin tickets!
  • Ga niet klakkeloos zitten bieden op dierentuin tickets, maar kijk even wat je normaal kwijt zou zijn en zorg dat je daar niet overheen gaat met bieden. Het komt regelmatig voor dat men maar wat doet en zo alsnog geen dierentuin korting pakt.
  • Spreek met jezelf een bedrag af en ga niet over dit bedrag heen. Hiermee voorkom je teleurstelling! 
  • Bekijk eerst rustig eens wat anderen doen bij de veiling waarop jij wilt gaan bieden. Zo kun je een beetje zien wat ze doen en kun jij je strategie bepalen.
  • Vergeet niet om de voorwaarden van de veiling te checken. Denk aan de geldigheid van de gewonnen tickets enzv.
  • Ga niet in één keer veel meer bieden dan het bedrag dat er al staat. Hiermee zul je de prijs alleen maar opdrijven en jezelf in je vingers snijden!
  • Zorg dat je de gewonnen veiling zo snel mogelijk betaal. Soms dan betaal je anders na een aantal dagen extra kosten.