Dierentuin korting via inschrijving nieuwsbrief

Als jij een dagje naar de dierentuin gaat, ben je vast op zoek naar manieren om een leuke korting te krijgen. En vaak is dit nog mogelijk ook! Je kunt een kijkje nemen op de pagina’s vol met kortingen die we hebben gemaakt per dierentuin. Hier zie je alle actuele kortingen van dit moment staan, en deze kunnen aardig oplopen! Maar ben jij benieuwd of je korting kunt krijgen als jij je inschrijft voor een nieuwsbrief bij een dierentuin? Lees dan even verder. 

 

Korting pakken via een nieuwsbrief

Sommige van onze bezoekers vragen zich af of ze een korting voor de dierentuin kunnen krijgen als ze zich inschrijven op een nieuwsbrief. Dit is helaas niet bij elke dierentuin zo. En soms zien we dat sommige dierentuinen het de ene keer wel doen, en dan weer een keer niet. Wat je dus het beste kunt doen, is een kijkje nemen op de website van de dierentuin waar je naartoe zou willen gaan, en kijken of deze optie er is. Als je op deze manier een korting kunt krijgen, staat dit vaak al duidelijk op de homepage.

 

Vergelijk de dierentuin kortingen

Wat je zeker even moet doen voordat je tickets gaat kopen, is de kortingen met elkaar vergelijken. Soms denk je een goede deal te pakken te hebben, maar is er eigenlijk nog een veel betere deal te krijgen via een andere website. Ook kun je even kijken wat de prijs is als je de administratiekosten erbij moet betalen. Soms kom je dan niet voordeliger uit, en kun je weer beter een andere korting pakken. Wees dus slim, en vergelijk eerst de kortingen!