2e dierentuin kaartje gratis Albert Hein

2e dierentuin kaartje gratis Albert Hein
Ben je op zoek naar een makkelijke manier om een goedkope entreekaart voor de dierentuin te scoren? Lees dan verder! Je kunt ervoor kiezen om bij de dierentuin aanbiedingen op onze website te kijken voor een toffe dierentuin korting, maar ook kun je elk jaar meedoen aan de actie die de Albert Hein heeft. Bij deze actie kun je namelijk het 2e dierentuin kaartje helemaal gratis krijgen! Deze actie kun je tevens ook gebruiken voor een aantal pretparken, musea, wellness, eten en drinken en nog veel meer leuke uitjes.
Wat je moet doen is sparen bij de Albert Hein. Je krijgt nu van 1 juli t/m 18 augustus bij elke € 10,- aan boodschappen een zegel. Heb jij vier zegels, dan is jouw spaarkaart vol. Je kunt dan een 2e entreekaart voor bepaalde dierentuinen helemaal gratis krijgen! Er doen aan deze 2e kaartje gratis actie in 2019 rond de 300 uitjes mee. Dit zijn er ongeveer 100 meer dan in 2018. Wel missen we een aantal goede dierentuinen, zoals Beekse Bergen. Die doen helaas dit jaar niet mee. Bekijk hier alle uitjes die meedoen. Je kunt de spaarkaarten t/m 12 januari 2020 verzilveren. De entreekaarten kun je vaak tot half 2020 gebruiken. Dit 

Hoe werkt deze actie?

Als je mee zou willen doen aan deze actie hoef je niet veel bijzonders te doen. Het enige wat je moet doen is je boodschappen doen bij de Albert Hein. Bij elke € 10,- aan boodschappen krijg je een zegel, bij vier zegels is je kaart al vol! Je moet dus € 40,- besteden bij de Albert Hein wil je een korting kunnen pakken. Op je spaarkaart staat een code welke je moet invoeren als je gaat afrekenen. Hou je spaarkaart dus bij de hand als je gaat bestellen. We zien dat je bij sommige dierentuinen bijvoorbeeld voor minimaal 2 personen moet bestellen. Je krijgt dan het goedkoopste kaartje gratis. Ook zien we dat de tickets niet elke dag te gebruiken zijn in sommige gevallen. Je krijgt de kaarten in je mailbox, dus geef het goede mailadres op! In de AH to go winkels kun je helaas niet sparen voor een tweede kaartje gratis. Je moet je volle spaarkaart en je entreekaarten meenemen naar de desbetreffende dierentuin.
 
Let wel even op dat je altijd het goedkoopste kaartje gratis zult krijgen. Dus als je zult gaan met een kind en een volwassenen, dan krijg je het entreekaartje voor het kind gratis omdat die altijd goedkoper zijn. Ondanks deze voorwaarden is dit nog steeds een erg leuke actie van de Albert Hein.
 
We hebben een rekensommetje gemaakt voor jullie zodat je kunt zien wat je besparen zult met deze actie. Je kunt bij deze Albert Hein actie ook een 2e entreekaart gratis voor DierenPark Amersfoort krijgen. Als je dat via deze actie zult doen ben je nog maar € 24,- kwijt ipv € 48,- voor twee volwassenen entreekaarten. Dan betaal je dus maar € 12,- per persoon om binnen te komen bij DierenPark Amersfoort! Dat is nou echt nog eens een toffe korting!
 

Welke dierentuinen doen mee aan deze actie?

Als we kijken zien we dat er dit jaar ruim 300 uitjes zijn waar je het tweede entreekaartje gratis kunt krijgen via deze actie. De 9 dierentuinen waar je nu het tweede kaartje gratis kunt krijgen zetten we hieronder op een rij voor je:
 
  • DierenPark Amersfoort
  • Avifauna
  • ZOO Planckendael
  • Dolfinarium
  • ZOO Antwerpen
  • Boudewijn Seapark
  • Avonturenboerderij Molenwaard
  • Sea Life Scheveningen
  • Serpentarium Blankenberge

Is dit de beste korting?

Dit is op dit moment één van de beste kortingen die kunt pakken. Een dierentuin korting van 50% is namelijk vrij fors! Het enige nadeel van deze deal is dat je wel je boodschappen moet doen bij de Albert Hein. Kom je nooit bij de Albert Hein? Geen probleem. Kijk dan zeker eens bij alle actuele dierentuin kortingen die we voor jullie hebben gevonden. Je ziet ze overzichtelijk op onze website staan. Je zult versteld staan hoe hoog de kortingen soms zullen zijn. Wat ook een erg goede manier is om korting te pakken is door mee te gaan bieden in een veiling van VakantieVeilingen of ticketveiling. Als je een beetje geluk hebt dan krijg je hier ook maar zo 50% korting op je entreekaart.
 
Wat we zelf ook een nadeel aan deze actie vinden is dat je altijd met een even aantal mensen naar de dierentuin moet gaan. Doe je dit niet dan zul je altijd nog een los entreekaartje moeten kopen. Let hier dus ook even op als je gebruik wilt maken van deze actie.