Leukste dierentuin Nederland

Wij krijgen regelmatig de vraag wat nou de leukste dierentuin van Nederland is. Er zijn in Nederland aardig wat leuke dierentuinen, we zullen ze hieronder met je delen. We hebben een top 5 gemaakt met de leukste dierentuin van Nederland volgens ons. Laat ons onderaan deze pagina weten wat volgens jou de leukste dierentuin is!

Leukste dierentuin top 5 van Nederland

We hebben een top 5 gemaakt met de leukste dierentuin van Nederland volgens ons. Als je op de gekleurde link klikt, kun je direct kijken of er een leuke korting te krijgen is op dit moment. 
  1. Ouwehands Dierenpark
  2. Beekse Bergen
  3. DierenPark Amersfoort 
  4. Apenheul 
  5. Burgers’ Zoo

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Met stip op 1 van de leukste dierentuin Nederland, staat bij ons Ouwehands Dierenpark. Deze dierentuin vind je in Rhenen, in het midden van Nederland. Je kent deze dierentuin wellicht wel van de reuzenpanda’s die er wonen! Die kun je nergens anders in Nederland vinden Je leest er hier meer over. Naast de panda’s wonen er natuurlijk nog meer dieren die de moeite waard zijn. Onze kinderen vinden het hier ook super leuk, dit omdat er ook genoeg plekken zijn om te spelen. 
Bekijk alle actuele kortingen van Ouwehands Dierenpark. 

Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Safaripark Beekse Bergen is ook een geweldig leuke dierentuin in Nederland. Dit park staat bekend om de leuke safari’s die je er kunt doen. Je kunt gaan voor de autosafari(giraffen die aan je auto likken) voor de wandelsafari of voor de bus of -bootsafari. Je kunt ze ook combineren. Ook zijn er bij Beekse Bergen vaak leuke evenementen waar je een bezoek aan kunt brengen. Beslist een plekje verdient in onze top 5 van leukste dierentuin Nederland. 
Bekijk alle actuele kortingen van Beekse Bergen. 

DierenPark Amersfoort

In Amersfoort vinden we nog een dierentuin welke echt in ons rijtje met leukste dierentuin Nederland thuishoort. Zijn jouw kinderen gek op veel klim- en klauterwerk? Dan zit je hier goed. Deze dierentuin beschikt namelijk over een klimroute welke boven het dierenpark langsgaat. Ook kun je hier vliegen als een ooievaar, de dierentuin bezoeken vanaf het water met een waterfiets of gewoon heerlijk genieten van een leuke wandeling langs alle dieren. 
Bekijk alle actuele kortingen van DierenPark Amersfoort.

Apenheul

Bij de Apenheul zie je vooral veel apen, wat de naam al doet vermoeden. Alsnog vonden wij dat de Apenheul een plekje verdiende in onze leukste dierentuin top 5. Je kunt je hier met gemak een hele dag vermaken. Sommige apen lopen los, wat het extra leuk maakt! Er zijn veel shows welke je kunt bezoeken en de kinderen kunnen heerlijk spelen in één van de speeltuinen. 
Bekijk alle actuele kortingen van de Apenheul.

Burgers’ Zoo Arnhem

In Arnhem vind je nog een bekende dierentuin van Nederland, namelijk Burgers’ Zoo. Je vindt hier verschillende mooie stukken, zoals de Burgers’ Bush, Burgers’ Ocean of Burgers’ Safari. Allemaal eventof, en super mooi. Een bezoekje aan deze dierentuin neemt maar zo een hele dag in beslag en de kinderen zullen het er geweldig vinden, beloofd!
Bekijk alle kortingen van Burgers’ Zoo.