Dierenpark Amersfoort herfstvakantie

DierenPark Amersfoort herfstvakantie

De herfstvakantie komt er bijna weer aan. Woon jij in het midden van het land? Dan hebben jullie herfstvakantie van 19 t/m 28 oktober 2018. Dierenpark Amersfoort ligt in het midden van het land en is zeker de moeite waard om te bezoeken deze herfstvakantie. Je kunt namelijk op DinoAdventures in de herfstvakantie bij Dierenpark Amersfoort! De dino's worden al onrustig en staan te popelen om jou te ontmoeten!

DinoAdventures Dierenpark Amersfoort in de herfstvakantie

Dit jaar is er bij Dierenpark Amersfoort in de herfstvakantie de DinoAdventures. Vanaf 13 oktober kun je in dit dierenpark een echte dinobeveiliger worden. En dit is nodig want de huidige dinobeveiligers kunnen deze dagen wel wat hulp gebruiken om de dino's onder controle te houden. Let op, je kunt beter niet meedoen aan de DinoAdventures als je nog geen 5 jaar of ouder bent. Als je naar Dierenpark Amersfoort komt in de herfstvakantie dan ga je door een dinobeveiligers meegenomen worden op een spannende V.I.P.-tour. De DinoAdventures vinden bij Dierenpark Amersfoort plaats van 13 t/m 28 oktober 2018. Je mag gratis deelnemen als je een entreekaart hebt gekocht voor het dierenpark. Je hoeft dus niks extra te betalen! 

Dierenpark Amersfoort korting

Ben je van plan deze herfstvakantie naar Dierenpark Amersfoort te gaan? Bekijk dan snel de korting die er op dit moment is zodat je lekker voordelig kunt deelnemen aan de DinoAdventures van Dierenpark Amersfoort. Op moment van schrijven kun je maar liefst 25% korting per persoon krijgen op een entreekaart! Kijk hier snel of deze Dierenpark Amersfoort korting nog te krijgen is!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0