Ouwehands Dierenpark Light Nights

Ouwehands Dierenpark Light Nights

Als jij op zoekt bent naar een bijzonder dagje weg, dan moet je eens een kijkje nemen bij Light Nights in Ouwehands Dierenpark. Zodra de dieren gaan slapen en het donker wordt, dan komt er bij Ouwehands een magische waterwereld tot leven! Dit lichtspektakel is geschikt voor jong en oud, en een onwijs leuk uitje!

Light Nights Aqualuna

Tijdens Light Nights zie jij metershoge lichtkunstwerken, die jou mee zullen voeren naar de spannendste en diepste geheimen van de waterwereld! Je zult prachtige kleurrijke koraalriffen zien, een toffe reuzenhaai en ook nog eens een gigantische octopus. Dit zijn slechts een aantal lichtobjecten die er te zien zullen zijn. Er is ook een  spetterende familietheatershow en er zullen speciale horeca specials zijn bij Ouwehands Dierenpark.


Light Nights entreeprijzen

💚 Light Nights ticket vanaf 10 jaar - €18,00 
💚 Light Nights ticket 3 t/m 9 jaar - €15,50
💚 Light Nights ticket t/m 2 jaar - Gratis
💚 Combiticket voor een dagbezoek vanaf 15.00 uur  + Light Nights bezoek - €21,50. Let op: de binnen verblijven van de dieren, zoals bijvoorbeeld de olifantenstal, sluiten om 17.00uur.


Wanneer is Light Nights?

Light Nights vind plaats tussen 21 oktober en 7 januari. Je kunt hier dus ook een bezoekje brengen in de herfstvakantie en de kerstvakantie. Je kunt naar binnen vanaf 17:30, tenzij je een combi ticket hebt gekocht. Dan mag je al naar binnen vanaf 15:00.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0