Veel tickets in de veiling!

 We hebben er even een paar weken op moeten wachten, maar het is eindelijk zover! Er staan aardig wat dierentuin tickets in de veiling. Je kunt meebieden op de websites van VakantieVeilingen en Ticketveiling. Dit zijn de twee online veilingssites waar jij lekker een korting kunt pakken op je entreekaarten. Je kunt op dit moment mee gaan bieden op de volgende dierentuinen:

Meebieden op tickets

Zou je graag mee willen gaan bieden op 1 van bovenstaande dierentuin kortingen? Dat is heel makkelijk! We zullen je uitleggen hoe je dit kunt gaan doen. Als dit de eerste keer is dat je gaat meebieden op een veiling, dan moet je eerst even een gratis account aanmaken. Dit kun je voor Ticketveiling hier doen, en voor VakantieVeilingen hier. Je zit nu nog nergens aan vast, je hebt enkel een account aangemaakt. Zorg wel dat je het juiste e-mailadres hebt ingevuld. Je krijgt namelijk na betaling de tickets in je mailbox.

Nu kun je gaan meebieden op jouw favoriete veiling! Houd er wel rekening mee dat je vaak rond de € 5,- administratiekosten zult moeten betalen. Bij Ticketveiling zijn er momenten waarop je deze extra kosten niet hebt. Bedenk ook goed van tevoren wat je wilt uitgeven aan je tickets. Zorg dat je niet over dit bedrag heen zult gaan bieden. Ook is het zo dat het kan zijn dat je op de rustige momenten nog minder zult betalen voor je tickets. Het is dus slim om bijvoorbeeld midden in de nacht te gaan bieden.

Kan ik nog een andere korting krijgen?

Op dit moment zijn de dierentuin kortingen schaars, het is dus een goed idee om mee te gaan bieden in een veiling. We zien ook vaak dat de kortingen die je kunt krijgen vaak aardig oplopen als je op deze manier je tickets koopt. Houd er wel rekening mee dat het een momentopname is, de veilingen die je nu ziet kunnen morgen weer ineens weg zijn. Wacht dus zeker niet te lang met bieden als er een dierentuin tussen staat waar jullie graag naartoe hadden willen gaan. Wil je kijken of er nog een andere korting te krijgen is? Neem dan een kijkje bij onze detailpagina's. Hier zie je alle actuele kortingen overzichtelijk op een rij staan.