Wildlands achtbaan Tweestryd

Wildlands achtbaan

De Wildlands achtbaan Tweestryd is een hele goede toevoeging aan het toch al prachtige dierenpark. Deze achtbaan is speciaal gemaakt voor de waaghalzen onder ons. Ben je niet bang voor een beetje spanning en snelheid? Stap dan zeker in de achtbaan van Wildlands Emmen! Je stapt in één van de twee mijnkarren en dan kan het avontuur beginnen. Wat erg leuk is aan deze achtbaan is dat je een race speelt met elkaar. Wie zal deze race winnen?

 

Wildlands achtbaan Tweestryd

Stap in de achtbaan van Wildlands en laat je in een mijnkar tot een hoogte van 20 meter brengen. Als je op die 20 meter bent schieten de mijnkarren weer naar voren en kan de race beginnen. Dan ineens komen de mijnkarren tot stilstand en dan val je terug. Je gaat dezelfde route alleen nu ga je achterwaarts! Dit is ook waarom de achtbaan de titel ‘boomerang achtbaan’ mag dragen. Deze Wildlands achtbaan is uniek in Nederland, heeft een hoogte van 20 meter, gaat 60 km per uur en is ook nog eens de langste baan van zijn soort! Zeker de moeite waard om een ritje te maken in deze achtbaan als je bij Wildlands bent. Je vindt de achtbaan in het Serenga gebied van Wildlands Emmen. Je kunt kiezen uit de rode of blauwe mijnkar. 

 

Wist je dat je als je deelneemt aan deze achtbaan ook een goed doel steunt? Het is namelijk zo dat de blauwe en de rode mijnkarren allebei een goed doel hebben. De mijnkar die het vaakst gewonnen heeft krijgt aan het einde van het jaar, namens de stichting WILDLANDS Natuur- en Educatiefonds een bedrag gesponsord. Hoe gaaf is dat?!

 

Wildlands achtbaan toegankelijkheid

Deze Wildlands achtbaan is geschikt voor de hele familie. Ga samen met je ouders, opa en oma of je broertje en zusje op het spannende avontuur van Tweestryd. Lees wel even wat hieronder staat om teleurstelling te voorkomen.

 

  • Om in de Wildlands achtbaan te stappen moet je minstens 95 cm lang zijn.
  • Ben jij kleiner dan 120 cm? Dan moet er een volwassene met je mee om je te begeleiden.
  • Ben je langer dan 205 cm? Dan kun je helaas niet in deze achtbaan.
  • De Wildlands achtbaan Tweestryd is ook te gebruiken door rolstoelgebruikers. Je moet wel zelf, zonder hulp in de mijnkarren kunnen stappen.

 

Wildlands korting

Ben je van plan om naar Wildlands Emmen te gaan? Pak dan hier een leuke korting op je Wildlands ticket. Eigenlijk is er altijd wel een leuke korting te krijgen voor dit mooie dierenpark dus vergeet zeker niet om hier even naar te kijken voordat je de tickets gaat bestellen!