Wildlands heeft de entreeprijzen verlaagd

Wildlands verlaagd entreeprijs

Wildlands heeft vanaf dit jaar de entreeprijzen verlaagd. Voorheen betaalde je voor een volwassen ticket aan de kassa € 30,- en online € 27,50. Vanaf 2019 zul je voor een kaartje voor een volwassenen aan de kassa € 27,50 betalen en koop je online je entreekaart voor Wildlands? Dan krijg je nog eens € 5,- extra korting op je kaartje! Dan houdt in dat je dan nog maar € 22,50 zult betalen voor een entreekaart! We vinden dit persoonlijk een goede stap van Wildlands. Wildlands was altijd de duurste dierentuin van Nederland, maar met deze prijsverlaging zijn ze dit niet meer. Hopelijk trekken ze hierdoor meerdere bezoekers.

Wildlands

Wildlands is sinds 25 maart 2016 gevestigd op de huidige locatie en de bezoekersaantallen vallen tegen. Helaas heeft Wildlands hierdoor al een aantal jaren verlies gedraaid. Door de entreeprijs te verlagen hopen ze meer bezoekers te trekken naar Wildlands. Men dacht dat met het bouwen van de achtbaan Tweestryd dat er meer bezoekers zouden komen, maar helaas viel dit zwaar tegen. Wildlands heeft het jaar 2018 afgesloten met een verlies van 8 miljoen. 2017 hebben ze afgesloten met een verlies van 2 miljoen. Wij vinden het fijn te zien dat Wildlands er alles aandoet om meer bezoekers te trekken, want het zou toch zonde zijn als deze mooie dierentuin de deuren zou moeten sluiten. Online lezen we dat Wildlands ervoor gaat zorgen dat er meer dieren te zien zullen zijn. En dat in combinatie met het verlagen van de entreeprijs moet het goed gaan komen! Ook zien we dat Wildlands regelmatig leuke evenementen aan het organiseren is, zoals WILDnights.

 

Wildlands korting

Naast dat Wildlands de entreekaarten in prijs verlaagd heeft, kun je vaak ook een leuke korting krijgen voor een dagje naar deze toffe dierentuin. Vaak kun je toch wel rond de € 5,- korting per entreekaart krijgen als je online gaat kijken. Ben je benieuwd hoe hoog de korting op dit moment is? Bekijk dan de actuele kortingen op de aanbiedingenpagina van Wildlands. Persoonlijk vinden wij het altijd erg leuk dat je naast een leuke korting ook vaak nog wat extra's krijgt als je de tickets online koopt. Denk aan een gratis ijsje of een gratis drankje. Het loont altijd om je entreekaarten voor Wildlands online te kopen omdat deze altijd goedkoper zijn dan dat je de entreekaarten bij de kassa zult kopen.