Wildlands Koninklijke 10 daagse


Op zaterdag 27 april 2024 is het een bijzondere dag in Emmen, want Koning Willem-Alexander en zijn familie brengen een bezoek aan de stad, en ze maken ook een stop bij WILDLANDS.

 

Let op: het park zal op die dag gesloten zijn voor reguliere bezoekers, maar voor de trouwe abonnementhouders hebben ze iets speciaals in petto. Langs de route die de koninklijke familie zal volgen, hebben ze een aantal plekken beschikbaar voor abonnementhouders op het Mondiala Plein!

 

Wat te doen in Wildlands tijdens de Koninklijke 10 daagse

WILDLANDS presenteert samen met het ATLAS Theater de Koninklijke 10-daagse. Gedurende tien dagen zullen ze de bezoekers warm maken voor het bezoek van de koning en zijn gezin op 27 april 2024. Van 17 tot en met 26 april staan er diverse activiteiten gepland om samen naar dit bijzondere moment toe te leven.

 

Voor de jonge feestvierders hebben ze allerlei leuke activiteiten in petto. Laat je bijvoorbeeld schminken als koning van het dierenrijk of kom in de feeststemming met een klein geschminkt kroontje. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een leeuwenmasker aan de knutseltafel. Of help mee met het diner van de prairiehondjes. Vanaf woensdag 17 april tot en met vrijdag 26 april verstoppen ze dagelijks een gouden kroon in WILDLANDS. Vind jij de kroon? Lever hem dan in bij de Front Office en ontvang een leuke prijs! Let op: de kroon is altijd zichtbaar vanaf de wandelpaden en zal nooit in een dierenverblijf worden geplaatst. Het is niet de bedoeling om van de paden af te wijken om de gouden kroon te zoeken.

 

Trakteer jezelf op koninklijke lekkernijen tijdens de 10-daagse festiviteiten! De horeca van Wildlands verwelkomt je met heerlijke oranje traktaties die perfect passen bij het koninklijke thema. Geniet van een koninklijk softijsje bij Majaka, de oranje smoothies bij Rimbula, of een vorstelijk gebakje in Travellers Taste. Tijdens de 10-daagse verkopen we ook oranje suikerspinnen!

 

Welke dieren hebben een link met het koningshuis? Ontdek het tijdens de speciale koninklijke puzzel! Los de puzzel op en maak kans op leuke prijzen. Je ontvangt de puzzel bij de ingang gedurende de koninklijke 10-daagse. Leer meer over het majestueuze gouden leeuwaapje tijdens de Koninklijke 10-daagse. Deze bijzondere en bedreigde diersoort staat centraal van 17 tot en met 26 april. Je kunt de dierpresentatie bijwonen om 11.00 uur bij de Apenruïne, waar de dierverzorgers vol enthousiasme hun kennis met je delen.

 

Natuurlijk mag de leeuw niet ontbreken, het moedige en krachtige dier. Profiteer tijdens de Koninklijke 10-daagse van een exclusieve korting van 10% op alle producten in de souvenirshop met een leeuwenthema! Denk aan zachte leeuwenknuffels, magneten met prachtige leeuwenfoto's, of leuke haarbanden met leeuwenoren.

 

Voor een unieke gastronomische ervaring kun je ook nog deelnemen aan het Koninklijk 7-Gangen Diner bij WILDLANDS op 19 april 2024, als voorbereiding op het koninklijk bezoek. Geniet van zeven verrukkelijke gangen in de overdekte, weelderige jungle, omringd door vorstelijke pracht. Je wordt ontvangen met een drankje en amuse, gevolgd door een heerlijk diner aan vorstelijk gedekte tafels.

Reserveer een tafel voor 10 personen voor € 700,- (excl. dranken) of individuele zitplaatsen voor € 75,- per persoon (excl. dranken). Mis deze exclusieve ervaring niet! Voor meer informatie, mogelijkheden en reserveringen kun je contact opnemen via reserveringen@wildlands.nl.

 

 Meer over de auteur Nicole