Wildlands korting top 5

wildlands korting top 5

Wildlands hoort bij één van de populaire uitjes, waar een korting voor wordt gezocht op onze website. Tijd dus om eens alle deals voor jou op een rij te zetten! De deals die je hier ziet, die zijn eigenlijk het hele jaar door wel geldig. Maar wist jij dat er regelmatig andere goede deals online staan voor dit park? Je vindt deze hier op onze speciale aanbiedingen pagina! De kortingen zien we regelmatig oplopen tot wel 50% per ticket!

Ticketprijs aan de kassa

Als we je alvast één tip mogen geven, koop je tickets niet aan de kassa zelf. Het is namelijk zodatje bij de kassa altijd meer zult betalen dan dat je online je tickets zult kopen. Zo ben je bij Wildlands aan de kassa voor een volwassen iemand € 27,50 kwijt, maar  online kun je ze bij het park zelf kopen voor nog maar € 22,50. Dat is dus al een korting van € 5,- perpersoon,en je hoeft er niks extra’s voor te doen.  Neem maar eens een kijkjebijonderstaande prijzen. Dan zie je meteen dat je op deze manier aardig wat kunt besparen op je tickets!

Wildlands prijzen

Korting top 5

Nou, je hebt net al gezien dat je aardig wat kunt bespraken op je tickets. We zullen je nu nog meer manieren uitleggen hoe je aan een leuke korting kunt komen op je tickets.

1. Via een actiewebsite

Dit is eigenlijk naast bovenstaande korting, de meeste makkelijke korting. Je hoeft nergens voor te sparen en ook niet ergens lid van te zijn. Het enige wat je moet doen is een gratis accountaanmaken op de website waar de korting op dat moment staat. Dit is nodig om de tickets naar jou toe te sturen. Dit doen ze meestal direct nadat de tickets door jou besteld en betaald zijn. TIP: checkeven goed of het juiste e-mailadres is ingevuld. Anders kun je lang wachten op je tickets. ;-)
Je vindt regelmatig leuke aanbiedingen bij bijvoorbeeld Actievandedag of Groupon.

2. Door mee te gaan bieden op een veiling

Je kent ze vast wel, de twee websites waarop je kunt meebieden op tickets voor een dagje dierentuin: VakantieVeilingen en Ticketveilingen.
Regelmatig zien we bij VakantieVeilingen een veiling online staan voor Wildlands. Je moet wel snel zijn, want vaak staat deze veiling niet lang online! Meebieden is gratis, maar let welop!Hetisnamelijk zo dat als jij het winnende bod hebt, je ook verplicht bent om de tickets ook daadwerkelijk af te nemen. Ga dus niet zomaar overal op zitten bieden. Ook is het zo dat het kan zijndatjeop de drukke momenten tekens zal worden overboden. Wees dus slim, en ga op gekke tijden bieden. Denk aan bijvoorbeeld midden in de nacht. Neem ook voor jezelf een bedrag in je hoofd, en gadaarniet overheen bieden. Soms laat je je meeslepen, en betaal je toch meer dan je eigenlijk had gewild. Bekijk hier de veilingen van dit moment.

3. Via een spaaractie

Op het moment van schrijven lopen er een aantal leuke spaaracties. Zo kun je bij Campinasparen voor een korting van maar liefst 30% op je tickets. Het enige wat je hiervoor moet doen, is een aantal producten van Campina kopen. Denk aan een pak melk of kwarkbijvoorbeeld.
Ook kun je bij de Jumbo sparen voor een leuke korting. Je kunt dan tot maar liefst € 7,50 korting pakken! Je krijgt bij het boodschappen doen de bekende spaarmunten. Hoe hoog de korting is, hangt afvan wanneer je zou willen gaan. We zien dat je in het hoogseizoen bijvoorbeeld maar € 5,- korting kunt krijgen. Bekijk deze actiehier!

4. Als ANWB lid tot € 8,50 korting

Ben jij lid van de ANWB? Dan kun je ook vaak het hele jaar door gebruik maken van een leuke deal! Je krijgt nu tot € 8,50 korting op je ticket. Je kunt deze tickets hier bestellen. Let op: voor kinderen tot 2 jaar hoef je geen entree te betalen, maar je moet dezewelopgevenbij de reservering!je kunt van deze deal alleen maar gebruikmaken via de website, en niet in de ANWB winkels of aan de kassa bij Wildlands. Even van tevoren je kaarten bestellen dus. Zorgdat je je lidmaatschapsnummer bij de hand hebt, deze heb je nodig!

5. Tickets via je Air Miles

Je moet er even je best voor doen, en je zult er aardig wat Air Miles voor moeten sparen, maar je kunt dan wel gratis naar binnen!
Je hebt voor een gratis ticket maar liefst 2000 Air Miles nodig. Als je dus met een gezin van 4 zou willen gaan, dan heb je dus 8000 Air Miles nodig. Je moet er even voor sparen, maar dan heb jeookwat. Heb jij niet zoveel gespaard? Dan kun je er ook voor kiezen om 1000 Air Miles in te wisselen, en dan zelf nog € 10,- bij te betalen. Lees hier alles over deze leuke actie.

Zijn dit beste deals van dit moment?

De kortingen die je hierboven ziet staan, zijn op dit moment aardig goede kortingen. Maar het zijn ook momentopnames. Het kan maar zo zijn dat er momenteel een goede deal online staat, welke hierniet staat. Je doet er dus altijd slim aan om even bij onze actuele Wildlands kortingen te kijken. Hier zie je alle actuele kortingen van ditmoment staan, en weet je zeker dat je de juiste prijs zult betalen voor je tickets!

5 top kortingen wildlands