DierenPark Amersfoort honden

 

Mag jouw hond mee naar DierenPark Amersfoort? Ja, dit mag. Wel moet jouw hond aangelijnd zijn. Je hoeft voor de hond geen kaartje te reserveren, deze mag zo doorlopen. ;-) Dat is nog eens mooi meegenomen. Lees wel even verder voor de voorwaarden.

Met je hond naar de dierentuin

Bij de meeste dierentuinen zijn honden niet toegestaan, gelukkig mag dit bij DierenPark Amersfoort wel. Echter zijn er wel een paar regels. Zo moet de hond aangelijnd zijn, dit omdat het anders gevaarlijk kan zijn voor de dieren die in het park wonen. Ook mag je niet overal naar binnen met een hond, denk aan een volière bijvoorbeeld. Ook wordt er van je verwacht dat je alles netjes opruimt als jouw hond zijn behoeften heeft gedaan in het park. 

DierenPark Amersfoort korting

Ben jij van plan om naar DierenPark Amersfoort te gaan en moet jij nog een ticket kopen? Dan is het slim om even gauw te kijken welke kortingen er op dit moment actief zijn voor deze dierentuin. Er is namelijk regelmatig een leuke korting te krijgen, soms zelfs tot wel 37% per persoon. Via onderstaande button kun je gelijk zien welke kortingen er op dit moment zijn.