In de kerstvakantie naar Wildlands


 

Dit is te leuk! Het is eindelijk weer zover. Je kunt nu in de kerstvakantie de magie van WILDnights weer ontdekken. Het is namelijk zo dat in de kerstvakantie Wildlands ook open is in de avonden. En tijdens deze avonden kun jij twee weken lang een route door het park lopen, en genieten van de sprookjesachtig verlichte wereld bij Wildlands! En… dit jaar is het nog groter dan het ooit is geweest. Ook is er op het vernieuwde Mondiala Plein een onwijs toffe licht- en lasershow! 

Bekijk hier alle Wildlands kortingen.

 

Extra veel leuks te doen bij Wildlands

Als jij een bezoekje brengt aan de WILDnights, dan kun jij heerlijk wandelen door de sprookjesachtig verlichte jungle, kun je in de boot stappen en in de schemer een tochtje maken over de Rimbula River 

Door het hele park staan gezellige vuurkorven en opwarmen doe je bij het kampvuur. Ben jij gek op 
marshmallows roosteren? Dan zit je hier ook goed! Wat ook erg leuk is, zijn de muziek spelende goudzoekers. En ben jij op zoek naar wat extra spanning? Stap dan in de achtbaan Tweestryd. Hebben jullie trek gekregen? Dan kun je wat lekkers halen op het Afrikaanse Food- en Giftplein in het Dogondorp.

Nieuw dit jaar: spectaculaire fonteinshow

Het is dit jaar niet alleen groter dan anders, er is nu ook een spectaculaire fonteinshow! Het is een fonteinshow met waterprojectie bij de Savanne. Je kunt genieten van een schouwspel van water, licht en muziek! En wist jij al dat de fonteinen tot wel 20 meter hoog kunnen komen?!


©️Wildlands