Ouwehands Dierenpark bezoeken in de meivakantie

Ouwehands Dierenpark korting voor de meivakantie

Ouwehands Dierenpark bezoeken in de meivakantie met korting? We hebben het geregeld voor je! Er staan op dit moment aardig wat kortingen online die ervoor zorgen dat jij met een leuke korting een dagje naar Ouwehands Dierenpark toe kunt gaan in de meivakantie. Op het moment van schrijven is er zelfs een korting van maar liefst 28% te krijgen op tickets. Let op, deze zal niet heel lang online staan!

 

Bezoek de dierentuin in de meivakantie

Op zoek naar het perfecte dagje uit om te genieten van de meivakantie? Zoek niet verder dan een bezoek aan de dierentuin! Met mooi weer in het vooruitzicht is het de perfecte tijd om een tas met lekker eten en drinken in te pakken en eropuit te trekken om enkele van je favoriete dieren te zien.

 

Een bezoek aan de dierentuin in mei is een uitstekende manier om naar buiten te gaan en de natuur te verkennen terwijl je geniet van quality time met familie of vrienden. Of je nu op zoek bent naar speelse primaten, majestueuze leeuwen of intrigerende reptielen, er is voor elk wat wils in de dierentuin. Bovendien bieden veel dierentuinen in deze tijd van het jaar educatieve programma's en evenementen aan waarmee bezoekers meer te weten kunnen komen over inspanningen voor natuurbehoud en dierenverzorging.

Dus waarom niet van deze gelegenheid gebruik maken tijdens de meivakantie? Wij wensen je alvast veel plezier!

 

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark Rhenen is één van de populairste dierentuinen van Nederland. Deze dierentuin, gelegen in de prachtige plaats Rhenen, heeft een grote verscheidenheid aan dieren die bezoekers van alle leeftijden zeker zullen boeien. In Ouwehands Dierenpark Rhenen leven meer dan 1500 dieren van over de hele wereld, waaronder koala's, pandaberen, leeuwen, tijgers, beren en vele andere fascinerende wezens.

 

De dierentuin biedt haar bezoekers een unieke ervaring door verschillende activiteiten aan te bieden, zoals voedersessies, ontmoetingen met dieren en safaritochten. Je kunt zelfs een wandeling maken door hun berenbos waar je oog in oog komt te staan met wolven en beren. 

 

Lees ook zeker onderstaande blogartikelen over Ouwehands Dierenpark: