De derde editie van Brew@theZoo vindt plaats bij Beekse Bergen

Dit jaar keert Brew@theZoo op 28 en 29 juni 2024 terug naar Beekse Bergen voor de derde editie. Het is één van de grootste speciaal bier evenementen van Nederland met ruim tweehonderd bieren van meer dan vijftig brouwerijen. Het evenement wordt opnieuw georganiseerd in samenwerking met Royal Swinkels, waarbij een deel van de opbrengst naar het Northern Corridors Project van Save the Elephants gaat.

Wat is er te doen tijdens dit festival

Tijdens Brew@theZoo is Beekse Bergen langer open, van 17.30 uur tot 22.30 uur. Verspreid over het park vind je stands van diverse brouwerijen, elk met een scala aan smaken. Op de bootsafari zal een biersommelier wat dieper ingaan op enkele bieren. Daarnaast zijn er door het hele park kraampjes met verschillende etenswaren te vinden. De wandel-, bus- en bootsafari zijn allemaal inbegrepen bij de toegang, maar de autosafari is gesloten. Brouwerijen zoals De Molen (Bodegraven), Uiltje Brewing Company (Haarlem) en Van Moll Craft Beer (Eindhoven) zullen aanwezig zijn, samen met lokale brouwerijen zoals De Blauwe IJsbeer (Tilburg) en Goei Spul (Goirle).

Elk verkocht ticket draagt één euro bij aan het Northern Corridors Project van Save the Elephants. Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om het bedrag aan te vullen door muntjes te doneren.

Reserveer je tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via www.brewatthezoo.nl.
Op vrijdag kosten tickets €42,50 per persoon en op zaterdag €47,50 per persoon. Nieuw dit jaar is het combiticket, waarmee je beide avonden van het festival kunt bijwonen voor €85 per persoon. Het festival hanteert een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij de prijs zijn zeven consumptiemunten, een eigen Brew@theZoo proefglas en een goodiebag inbegrepen. Een Brew@theZoo ticket biedt toegang tot het park van 17.30 uur tot 22.30 uur.

Beekse Bergen Hilvarenbeek

Beekse Bergen, gelegen in het prachtige Brabantse landschap, is één van de meest veelzijdige en avontuurlijke attractieparken van Nederland. Het park biedt een unieke combinatie van een safaripark, vakantiepark en evenementen locatie, waardoor het de perfecte bestemming is voor een dagje uit of een langere vakantie.

Het safaripark van Beekse Bergen is het grootste wildlife park van de Benelux en biedt een spannend avontuur voor het hele gezin. Hier kunnen bezoekers op safari gaan en wilde dieren bewonderen in hun natuurlijke habitat. Van majestueuze leeuwen tot elegante giraffen en nieuwsgierige olifanten, het park herbergt een indrukwekkende verscheidenheid aan dieren.

Naast het safaripark kunnen gasten ook verblijven in het vakantiepark van Beekse Bergen. Hier kunnen ze overnachten in comfortabele accommodaties, variërend van luxe lodges tot gezellige vakantiehuisjes, en genieten van tal van faciliteiten zoals zwembaden, restaurants en speeltuinen.

Beekse Bergen is ook een populaire locatie voor evenementen en bijzondere activiteiten. Van festivals en concerten tot teambuildinguitjes en bruiloften, het park biedt een unieke setting voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke safari-ervaring, een ontspannen vakantie in de natuur of een bijzondere locatie voor je volgende evenement, Beekse Bergen heeft voor elk wat wils.Meer over de auteur Nicole