Dierentuin korting via AD

Dierentuin korting AD

Je kunt weer leuke kortingen pakken via de voorjaarskortingen die AD Webwinkel voor jullie online heeft gezet! Er zijn verschillende kortingen waar jij gebruik van kunt maken zoals een korting voor Burgers'Zoo, DierenPark Amersfoort en Avifauna. DierenPark Amersfoort geeft niet heel vaak een korting weg dus wees er snel bij! Lees hieronder hoe je aan deze dierentuin kortingen kunt komen.

De kortingen van AD Webwinkel zijn een momentopname. De kortingen waar jij gebruik van kunt maken kunnen elke dag wisselen. Wil je zeker weten dat je de beste korting te pakken hebt voor jouw dierentuin kaartje? Bekijk dan alle dierentuin kortingen op de aanbiedingenpagina van de desbetreffende dierentuin. Soms staan er nog wel eens betere kortingen op dan hieronder omschreven en het zou zonde zijn als je teveel zou betalen voor je entreekaart. Kijk hier dus even goed naar. Je ziet hier alle dierentuin kortingen staan die wij hebben gevonden voor jou.

Voorjaarskortingen bij AD Webwinkel

We hebben een aantal zeer leuke dierentuin kortingen voor jullie gevonden op de speciale landingspagina van AD Webwinkel, namelijk de voorjaarsuitjes. In het voorjaar hebben ze altijd erg leuke kortingen waar jij zo gebruik van kunt maken, Je hoeft geen lid te zijn van het Ad en ook nergens voor te sparen. Je kunt deze dierentuin kortingen direct gebruiken en veilig betalen met IDeal. Bekijk hieronder hoe het werkt en wat de voorwaarden zijn:

  • Tot wanneer te bestellen: je kunt de entreekaarten met kortingen bestellen t/m 26 mei 2019
  • Tot wanneer te gebruiken: de meeste tickets zijn geldig tot 11 november 2019, maar niet allemaal. Kijk hier dus even goed naar voordat je gaat bestellen!
  • Bijkomende kosten: er komt per bestelling € 1,50 aan servicekosten bij. Dus niet per ticket, maar per bestelling.
  • Waar pak je deze dierentuin korting: je pakt deze toffe dierentuin kortingen op de website van AD Webwinkel.

Welke dierentuin kortingen kun je pakken?

Naast dierentuin kortingen kun je ook kortingen pakken voor Toverland, Slagharen, Madurodam, Tivoli en nog veel meer dagjes uit. We zullen hieronder alleen de dierentuin kortingen omschrijven voor jullie:

Meivakantie tip

Willen jullie in de meivakantie een dagje naar de dierentuin? Dan zijn bovenstaande deals ook perfect om te gebruiken. De tickets die je koopt zijn ook te gebruiken in de meivakantie. Ga lekker een dagje naar de dierentuin in de meivakantie met één van bovenstaande dierentuin kortingen. De meivakantie is vaak een perfecte periode om er op uit te gaan. Het zonnetje is vaak al lekker aanwezig en de temperatuur is ook vaak al heerlijk. Is het een dagje slecht weer? Ga dan naar Burgers' Zoo, dit is een dierentuin die grotendeels overdekt is!  We hopen natuurlijk op een heerlijk zonnetje tijdens jullie dagje dierentuin, maar soms is het helaas niet zo in de meivakantie. an is het fijn als je ook voor een deel overdekt kunt genieten van de dieren. Wat wel een voordeel is van een dagje dierentuin met regen, is dat het vaak rustiger is in de dierentuin. Je kunt hier dus ook handig gebruik van maken!

Gaat het niet lukken om in de meivakantie naar de dierentuin te gaan? Geen enkel probleem! Niet alle kortingen, maar sommige van de dierentuin kortingen kun je ook nog gebruiken in de zomervakantie! Ook erg leuk om er een dagje uit van te maken op jullie vakantie. Wie weet zit jullie accommodatie wel in de buurt van één van bovenstaande dierentuin kortingen!