Dierentuin korting via Campina zomer

Dierentuin korting via Campina

Dierentuin korting nodig? Je zou eens een kijken kunnen nemen bij de Campina zomer kortingen! Deze staan nu weer online en geven op sommige dagjes uit aardig wat korting. Als we kijken, zien we dat de kortingen op kunnen lopen tot wel 50% korting! Je kunt heel makkelijk sparen bij Campina via bijna elke supermarkt en zo lekker voordelig naar de dierentuin toe. Bekijk snel hieronder welke dierentuin korting je op deze manier kunt pakken. Je krijgt bij het ene uitje een korting van 50% en bij het andere uitje krijg je 30% korting.

Tip van ons; de meeste kortingen die je hier ziet kun je gebruiken in de meivakantie en in de zomervakantie. Bekijk dit even goed in de voorwaarden die bij de desbetreffende dierentuin staan. Je ziet hier staan tot hoe lang de tickets te gebruiken zijn. 

Welke dierentuinen geven korting via Campina?

Als we kijken naar hoe je kunt sparen bij Campina zien we dat dit heel eenvoudig is. Als je een product in de winkel koopt van Campina dan krijg je een spaarcode. Deze kun je verzilveren en in principe krijg je meestal rond de 50% korting op jouw dagje uit. Wil jij in de meivakantie naar de dierentuin gaan? Dan kun je ook gebruik maken van deze dierentuin korting! Het voordeel van deze spaaractie is dat je in bijna elke supermarkt kunt sparen. En je hebt je korting snelen makkelijk bij elkaar gespaard! De kortingen die je kunt krijgen op deze manier zijn zeer aantrekkelijk en zeker de moeite waard! Bekijk hieronder welke dierentuin korting je kunt pakken:

Dierentuin korting

Voor bovenstaande dierentuinen kun je nu een leuke korting via Campina krijgen, maar kijk ook zeker even naar de overige kortingen die er zijn voor bovenstaande dierentuinen. Soms kun je een nog hogere korting krijgen en dus nog voordeliger naar de dierentuin gaan! Door alles even na te kijken weet je zeker dat je de voordeligste prijs zult betalen voor je entreekaart. Staat de dierentuin van jouw keuze hierboven niet tussen? Neem dan ook zeker een kijkje bij alle dierentuin kortingen die we voor je hebben gevonden!