Apenheul korting

 

Apenheul korting 

Apenheul korting nodig? Dan zit je hier goed! Je pakt namelijk de beste korting via deze pagina. Regelmatig staat er online een leuke Apenheul korting waardoor je voordelig een entreekaart voor de Apenheul kunt kopen. Apenheul tickets met korting zijn er niet vaak dus als er een korting is, pak deze dan direct! Hieronder kun je alle Apenheul kortingen en aanbiedingen overzichtelijk zien staan. Verder staat er op deze pagina ook alle informatie die je wilt weten over de Apenheul wat betreft de openingstijden, waar je kunt parkeren en ook zie je hier de entreeprijs van de Apenheul en tevens ook het Apenheul adres. Pak snel de hoogste Apenheul korting en ga lekker voordelig een dagje uit naar de apen!

Er zijn verschillende manieren om een leuke Apenheul korting te pakken. Hieronder staan enkele manieren waarop je een Apenheul korting zou kunnen pakken. Als we kijken naar de normale prijs bij de kassa van de Apenheul betaal je € 22,50 voor een entreekaart voor een volwassen iemand. Gaan er kinderen mee t/m 12 jaar? Dan betaal je daarvoor bij de kassa € 19,50. Pakken jullie de auto naar de Apenheul? Dan kun je goed parkeren bij de Apenheul. Je moet dan wel een parkeerkaart kopen. Op moment van schrijven zijn deze € 8,30 per auto. Lees deze pagina goed door en je zult zien dat je op bepaalde manieren een leuke Apenheul korting kunt pakken.

Let op: de Apenheul is gesloten na 4 november 2018 . 

Neem een kijkje bij de websites die je hieronder ziet staan. Elke dag staan hier toffe deals op voor voordelige uitjes naar dierentuinen.

dierentuin korting tripper dierentuin korting actievandedag dierentuin korting vakantieveilingen dierentuin korting ad

 

Apenheul korting via een online veiling ← Helaas ligt deze veiling er eventjes uit.

Apenheul korting kun je regelmatig pakken via een online veiling. Je kunt dit op dit moment doen via Vakantieveilingen en bij Ticketveiling. Je kunt op deze website gratis een account aanmaken en online meebieden op entreekaarten van de Apenheul. Op deze manier kun je aardig wat korting pakken en lekker voordelig naar de Apenheul gaan met elkaar. Let wel altijd even op wat de normale entreeprijs is en zorg dat je er dan niet overheen gaat bieden want dat zou zonde zijn. Soms wil dit nog wel eens voorkomen als er meerdere mensen tegen elkaar gaan opbieden. Ook komen er meestal ook € 5,- administratiekosten bij per gewonnen veiling. Deze ben je verplicht om te betalen, dus hou hier rekening mee als je gaat bieden. Pak hier je Apenheul korting via de veiling.

Apenheul entree gratis WNF lid 

Ben je lid van het WNF? Dan mag je gratis naar de Apenheul! Je mag als ranger namelijk eens per jaar gratis naar de Apenheul toe gaan. Dit is een leuke deal van de Apenheul en het WNF samen. Normaal zou je voor een kind bij de Apenheul € 19,50 betalen. Ben jij dus een ranger omdat je lid bent van het WNF? Ga dan gauw gratis naar de Apenheul!

Bekijk hier de info over deze Apenheul gratis entree

Apenheul entree gratis
Wist je dat kinderen t/m 2 jaar gratis entree hebben bij de Apenheul? De entree bij de Apenheul is dan helemaal gratis en je hoeft dus van tevoren geen entreekaart te kopen. Op deze manier pakken jullie een Apenheul korting van maar liefst 100%. Gaan er kinderen mee die wat ouder zijn dan 2 jaar? Ook daar is een leuke korting voor te krijgen. Bij de Apenheul krijgen de iets oudere kinderen ook vaak een leuke korting. Op deze manier ben je als gezin een stuk voordeliger uit. Kijk gauw of jullie ook gebruik kunnen maken van de Apenheul gratis entree.

Apenheul korting via Nu of Veronica 

Dit is een leuke Apenheul korting! Je kunt nu namelijk bij Veronica of Nu een korting van maar liefst € 10,- per persoon krijgen. Normaal zou je voor een Apenheul entreekaart € 22,50 betalen en met deze korting betaal je nog maar € 12,50 voor een entreekaart van de Apenheul. Dat is nog eens een leuke Apenheul korting die we gevonden hebben voor jullie! Je kunt dit Apenheul kaartje gebruiken van 1 t/m 30 juni 2018. Ook moet je nog even een parkeerkaart kopen als jullie met de auto naar de Apenheul komen. 

Apenheul kaartjes van maar €10 euro

Dit is een echt hoge Apenheul korting. Je kunt als je lid bent van verschillende leesbladen regelmatig met een hoge korting naar de speciale abonneedagen gaan. Zo kan dit bijvoorbeeld als je lid bent van het magazine De Stentor. Als je hiervan lid bent betaal je nog maar € 10,- voor je Apenheul entreekaartje!  

Apenheul korting d.m.v. lidmaatschap

Wat ook een manier is om aan een Apenheul korting te komen is te kijken of je ergens lid van bent waar je een korting krijgt. Er zijn namelijk veel lidmaatschappen die je extra's bieden zoals korting op entreekaarten. Kijk bijvoorbeeld eens bij de ANWB. Hier kun je als lid regelmatig een Apenheul korting pakken van wel € 5,- per persoon. Ben jij lid van de BankGiro Loterij? Dan kun je ook vaak een leuke korting krijgen. Ben je lid van de Postcode loterij? Kijk dan eens in de voordeelagenda die je gratis krijgt als je lid bent van de Postcodeloterij. Hier zitten ook altijd leuke kortingsbonnen voor de Apenheul in. Wil je gebruik maken van deze kortingen? Dan adviseren we je om even naar de voorwaarden van deze actie te kijken. Deze kun je vinden op de website van de aanbieder.

Apenheul korting via de Jumbo

Apenheul korting via de Jumbo is ook een leuke manier om een Apenheul korting te pakken. Al een aantal jaar achter elkaar kun je bij de Jumbo meedoen aan de spaaractie Dagje uit. Je kunt bij deze actie hoge kortingen krijgen op verschillende dagjes uit en dus ook voor de Apenheul. Als je deze korting slim pakt dan kun je een korting krijgen van maar liefst € 15,- per persoon. Hoe hoog deze korting voor jou is, heeft te maken met op welke dag je naar de Apenheul gaat. Op de ene dag is de korting hoger dan op de andere dag. Kijk hier even naar, want hier kun je ook wat extra korting mee pakken. Wat we zelf een nadeel vinden van deze actie is dat de entreekaarten van de Apenheul altijd gauw uitverkocht zijn.

Korting via de website van de Apenheul zelf

Kun je geen gebruik maken van bovenstaande Apenheul kortingen? Dan kun je altijd nog korting pakken via de Apenheul zelf. Vaak krijg je hier namelijk ook een leuke korting als je online jullie entreekaarten koopt. Je krijgt op het moment van schrijven € 1,- korting per persoon als je een entreekaart online bij de Apenheul zelf koopt. Let op, bij de kassa van de Apenheul zul je de normale entreeprijs moeten betalen dus koop je entreekaart sowieso online. Bij de Apenheul hebben ze regelmatig een "voordeeldag" . Ga je op deze dag naar de Apenheul dan zul je nog eens een extra korting krijgen van € 3,50 korting. Bij elkaar opgeteld is dat een korting van € 4,50 per persoon. Als je op deze manier je entreekaart koopt, hoef je de e-tickets niet uit te printen. De voordeeldagen van de Apenheul vallen op alle maandagen+ vrijdagen, behalve in een vakantie of op een feestdag.

apenheul

Apenheul Apeldoorn

Kom een gezellig dagje naar de Apenheul en heb een leuk dagje uit met elkaar op de Veluwe. De Apenheul is een dierenpark welke op de Veluwe ligt en geschikt is voor zowel jong als oud. De Apenheul ligt aan de rand van Apeldoorn en is een dierenpark waar je als mens eens in je leven toch echt geweest moet zijn. Als je het park binnenkomt, begint de pret meteen. De aapjes komen van alle kanten naar op je af gerend en pas maar op, want ze kruipen zo in je tas om te kijken of er iets lekkers in zit! Bij de ingang van de Apenheul kun je dan ook een speciale tas pakken die je mag lenen tijdens je bezoek aan de Apenheul. Deze tas is zo afgesloten dat er geen aapjes in kunnen kruipen. Ook op kinderwagens zijn de aapjes gek. Daar klimmen ze ook erg graag in. Wat ook erg leuk is om te zien is als het voedertijd is. Dan zie je de aapjes uit alle hoeken van het bos aankomen rennen. In de Apenheul moet je goed om je heen kijken want je kunt de aapjes overal zien hangen, kruipen en lopen. En de kindjes die op bezoek zijn in de Apenheul kunnen lekker mee slingeren met de apen in alle leuke aanwezige speeltuinen. In de Apenheul zijn maar liefst 10 speeltuinen waar de kinderen in totaal uren kunnen spelen. In de Apenheul zijn ook 4 horecaplekken waar je lekker even rustig bij kunt komen. Een dagje Apenheul is echt een dagje uit voor het hele gezin en erg leuk om te doen. De aapjes die in dit park leven komen uit Afrika, Azië  en Zuid-Amerika. De Apenheul kun je al bezoeken sinds 1971. De Apenheul is geen standaard dierentuin waar je verschillende dieren kunt zien. Je zult hier vooral heel erg veel apen tegenkomen. De Apenheul is vrij groot opgezet en dat vinden wij persoonlijk erg fijn. Het is namelijk een dierenpark van maar liefst 200 hectare groot! Groot genoeg voor een hele dag vol plezier. Bij de Apenheul lopen de meeste apen los en dat vinden wij zelf echt een pluspunt van de Apenheul. Natuurlijk zitten de apen zoals een gorilla of een Orang Oetang veilig op een groot eiland waar wij als bezoekers niet bij kunnen komen. Je kunt ze vanaf een veilige afstand bekijken. Op het moment van schrijven heeft de Apenheul maar liefst 38 soorten apen in het park wonen. 

Pak gauw je korting voor een lekker voordelig en erg leuk dagje uit naar de Apenheul!

Apenheul parkeren+ openbaar vervoer

Komen jullie met de auto naar de Apenheul? Dan kun je parkeren op de grote parkeerplaats die bij de Apenheul ligt. Het is vanaf hier wel een stukje lopen naar het dierenpark zelf, maar er is onderweg genoeg te zien. Let op, bij de Apenheul is het betaald parkeren. 

Willen jullie naar de Apenheul komen met het openbaar vervoer? Dit is erg goed te doen. Als je met de trein aankomt op station Apeldoorn dan moet je lijn 2 (of lijn 400 tijdens de feestdagen en vakanties) pakken en deze brengt je zo naar de bushalte voor de Apenheul. Je doet er ongeveer een minuut of 10 over van het station naar de Apenheul.

Apenheul openingstijden 

Wil jij de Apenheul bezoeken? Kijk dan even naar de openingstijden, want de Apenheul is niet het hele jaar geopend.

14 april t/m 5 november 10.00 tot 17.00 uur.

15 juli t/m 27 augustus 9.00 tot 18.00 uur.

 

Laat ons hieronder jouw Apenheul ervaring weten!

2 Reacties

Peter
29 september 2018
1
Wij zijn gisteren naar de Apenheul geweest via de leuke korting die we konden krijgen op deze website. Onze kinderen hebben erg genoten van een dagje tussen de apen en we gaan zeker gauw weer als het een keer een mooie dag is. Heerlijk een wandeling gemaakt tussen de apen en natuurlijk ook een kijkje genomen bij de leuke shows. Wat wij erg fijn vonden was dat er genoeg speelplekken zijn voor de kinderen. Dit was een leuke afwisseling tussen het wandelen door. Ons zien ze gauw weer een keer terug
Karel van der Rest
26 november 2018
2
Wij komen al jaren bij de Apenheul en blijven het er zeer prettig vinden. Vroeger gingen we regelmatig met onze kinderen die het altijd erg leuk vonden bij de kinderen en nu gaan we vaak met zijn tweeën. Het enige nadeel is dat we niet altijd een rolstoel kunnen pakken. We vinden het leukste deel van de Apenheul het eerste stuk. Hier komen de apen op je af en dit is altijd erg gezellig. We hopen gauw weer een keer een bezoek te brengen aan de Apenheul . Groet Karel

Reageer

Annuleren

Apenheul adres

J.C. Wilslaan 21

7313 HK Apeldoorn

Entreeprijs Apenheul

Om te kijken of je de beste Apenheul korting te pakken hebt, kun je hieronder naar de prijzen kijken van de Apenheul zelf.

  • Kinderen t/m 2 jaar: Gratis
  • Kinderen 3 t/m 12 jaar: €19,50 p.p.
  • Kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen: €22,50-p.p.
  • Mindervalide: €19,50

Ook wij maken gebruik van cookies zodat onze website beter werkt. Dit doen wij om het verkeer op onze website te analyseren en voor de koppeling met social media. Wil jij ook graag dat onze website goed werkt? Klik dan op ja. Hiermee geef je ons toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in deze privacy- en cookieverklaring.