Dierentuin bezoeken in de kerstvakantie

Kom naar de dierentuin in de kerstvakantie

De kerstvakantie komt eraan en wat is er dan leuker om met elkaar wat leuks te gaan doen?! Wist je dat een aantal dierentuinen leuke extra's organiseren in de kerstvakantie? Dit maakt een bezoek nog leuker! Waan je in de winterse sferen en geniet van alles wat de dierentuinen voor jou in petto hebben deze kerstvakantie! We zullen je hieronder een aantal tips geven!

 

Tip 1: het Dolfinarium

Het Dolfinarium is altijd even gesloten voor een bepaalde periode, om vervolgens in de kerstvakantie weer even open te gaan. Het Dolfinarium is weer even op van 21-12-2019 t/m 05-01-2020, met uitzondering van 25-12, 31-12 en 01-01-2020. Je kunt op deze dagen dan ook een bezoekje brengen aan het park wat helemaal in de kerstsfeer is! Bij het Dolfinarium kun je, naast het bezoeken van de dieren, uren plezier maken in het winterspeelparadijs. Kom je kerstbal versieren en springen op het springkussen in de kerstvakantie bij het Dolfinarium! Kijk snel wat er allemaal te doen is bij het Dolfinarium deze kerstvakantie!

 

Tip 2: DierenPark Amersfoort

Bij DierenPark Amersfoort kun je in de kerstvakantie terecht voor een leuk actief dagje uit. Zo kun je er van de sleebaan roetsjen, kun je er lekkere stamppotten en erwtensoep eten en je kunt meedoen aan de gratis speurtocht. In deze periode is het park mooi versierd en waar je je in echte kerstsferen. Je kunt de speciale Binnenkijken bij-route volgen tijdens de kerstvakantie. Deze route brengt je langs de binnenverblijven van een aantal dieren. Lees hier alles over de kerstvakantie bij DierenPark Amersfoort.

 

Van 27 t/m 30 december zijn er bij DierenPark Amersfoort de Warme Winteravonden. Je kunt dan vanaf 16:00 voor een gereduceerd tarief naar binnen en genieten van het park tot 20:00. Lees hier alles over de Warme Winterdagen bij DierenPark Amersfoort.

 

Tip 3: Wildlands Emmen

Wildlands Emmen is the place to be als het om de kerstvakantie gaat! Je kunt in de kerstvakantie tot maar liefst 21:00 in het dierenpark blijven! Als je naar de WILDNights gaat dan kun je genieten van alle lichtjes die je ziet, meezingen met de muziek en kijken naar de show bij de Nijlpaardenpoel. Door het hele park zie je verlichte objecten en kun je genieten! Lees hier meer over Wildlands in de kerstvakantie.

 

Tip 4: Ouwehands Dierenpark

Bij Ouwehands Dierenpark is van 21 december 2019 t/m 29 februari 2020 het China Light Festival! Kom genieten van de metershoge verlichte kunstwerken die je kunt zien tijdens deze dagen. Dit maakt de kerstvakantie extra bijzonder vanwege de mooie lichtjes die je ziet. Ook is er een wintershow waar je van kunt genieten en van al het overige Chineese Live-entertainment. Op het moment van schrijven kun je een korting op je tickets voor het China Light Festival krijgen van maar liefst 29% per persoon!

 

Tip 5: Pasar Malam bij Burgers' Zoo

Burgers' Zoo organiseert in de kerstvakantie weer Pasar Malam. Een geweldig uitje voor jong en oud! Je kunt van 21 t/m 23 december, 27 t/m 30 december en 2 t/m 5 januari 2020 een bezoek brengen aan dit evenement. Er is een gratis animatieprogramma voor de kinderen, er zijn veel gidsen die je graag alles vertellen over de planten en dieren en ook kun je een kijkje nemen achter de schermen bij een aantal dieren! Ook zal er een groot podium zijn waarop gedanst en gezongen zal worden. Kijk snel of er een korting te krijgen is voor Burgers' Zoo op dit moment.