Wildlands achtbaan

Wildlands emmen korting achtbaan

Achtbaan "Tweestryd" is een duellerende familieachtbaan in Wildlands Adventure Zoo Emmen, een dierenpark in Emmen, Nederland. De achtbaan is geopend in 2018 en is een populair onderdeel van het park.

 

De achtbaan heeft twee parallelle baanlussen die naast elkaar lopen. De treinen op de baan starten tegelijkertijd en racen naast elkaar, wat zorgt voor een spannende competitie tussen de twee treinen. De achtbaan is ontworpen om te lijken op motorfietsen en de bezoekers nemen plaats op een motorfietsachtige stoel.

 

De rit biedt een mix van snelheid, bochten en een aantal heuvels. Het duelaspect van de achtbaan zorgt voor extra opwinding en interactie tussen de passagiers van beide treinen. Een super toevoeging aan een dagje dierentuin als je het ons vraagt!

 

Wildlands Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen is een spannend themapark dat bekend staat om zijn unieke combinatie van dieren, attracties en avontuurlijke ervaringen. Het park opende zijn deuren in maart 2016 en heeft sindsdien bezoekers van alle leeftijden vermaakt en geïnspireerd. Wildlands is verdeeld in drie verschillende werelden: Jungola, Serenga en Nortica. Elk van deze gebieden biedt een andere sfeer en beleving, en is ontworpen om bezoekers onder te dompelen in verschillende ecosystemen en habitats over de hele wereld.

 

Jungola is een weelderige junglewereld waar bezoekers kunnen genieten van een boottocht over de Rimbula River, omringd door exotische planten en dieren zoals olifanten, apen en slangen. Daarnaast kunnen ze het avontuurlijke Koppensnellerspad verkennen, een avontuurlijke wandelroute door de boomtoppen.

Serenga neemt bezoekers mee op safari over uitgestrekte savannes. Hier kunnen ze dieren zoals leeuwen, neushoorns en giraffen van dichtbij bewonderen. Er is ook een spannende achtbaan genaamd Tweestryd, waarin twee treinen het tegen elkaar opnemen in een race om de finish.

In Nortica, een bevroren poolgebied, kunnen bezoekers ijsberen, pinguïns en zeehonden observeren. Ze kunnen ook een boottocht maken door de ijsgrotten van de Arctic 1, een attractie die een levensechte poolervaring biedt. Daarnaast is er de spectaculaire Arctic 2-voorstelling, waar bezoekers kunnen genieten van een adembenemende show met onder andere zeeleeuwen.

 

Naast de dieren en attracties biedt Wildlands ook educatieve programma's en activiteiten om bezoekers bewust te maken van het belang van natuurbescherming en het behoud van diersoorten over de hele wereld. Het park streeft naar een beter begrip en respect voor de natuurlijke wereld en wil bezoekers inspireren om actie te ondernemen om het milieu te beschermen. Wildlands Adventure Zoo Emmen is een opwindende bestemming voor het hele gezin. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke attracties, fascinerende dierenobservaties of educatieve ervaringen, Wildlands heeft voor elk wat wils. Het is een plek waar je kunt genieten van onvergetelijke momenten en waar je de schoonheid en diversiteit van onze planeet kunt ontdekken.

 

Wildlands korting

Je kunt op onze Widlands kortingspagina een kijkje nemen bij alle kortingen die er momenteel te krijgen zijn. We zoeken elke dag online naar de allerbeste korting zodat jij lekker voordelig een dagje weg kan. Vaak zien we bijvoorbeeld een korting bij Social Deal. Deze korting kan maar zo 35% per persoon zijn. Zeker de moeite waard dan! Neem snel een kijkje bij alle Wildlands kortingen die er zijn.