Nieuwe openingstijden dierentuinen

Na aanvang van de persconferentie, moeten alle dierentuinen in Nederland om 17:00 de deuren sluiten. Het is dus slim om hier rekening mee te houden als je van plan bent te gaan. 

 

Overige maatregelen Corona

Op dit moment ben je verplicht om van tevoren een tijdslot te reserveren. Ook moet je in de horecagelegenheden een coronatoegangsbewijs laten zien. Ook is er een looproute welke je moet volgen en dien je 1,5 meter afstand te houden.

 

Evenementen bij de dierentuinen

Een aantal dierentuinen hebben in de kerstvakantie leuke evenementen gepland staan. Deze gaan zover wij weten door, echter zal dit maar tot 17:00 zijn ipv in de avonden. We adviseren je dan ook om dit te checken op de website van de desbetreffende dierentuinen zelf. Dan weet je zeker dat je niet teleurgesteld zult worden. Zo heeft DierenPark Amersfoort er WinterWeken i.p.v. Winteravonden van gemaakt en heeft Ouwehands Dierenpark de Light Nights voorlopig uitgesteld.