Apenheul korting

Apenheul pakken voor goedkope entreekaarten

Apenheul korting nodig? Dan zit je hier goed! Je pakt namelijk de beste korting via deze pagina. Regelmatig staat er online een leuke Apenheul korting waardoor je voordelig een entreekaart voor de Apenheul kunt kopen. Apenheul tickets met korting zijn er niet vaak dus als er een korting is, pak deze dan direct! Hieronder kun je alle Apenheul kortingen en aanbiedingen overzichtelijk zien staan. Verder staat er op deze pagina ook alle informatie die je wilt weten over de Apenheul wat betreft de openingstijden, waar je kunt parkeren en ook zie je hier de entreeprijs van de Apenheul en tevens ook het Apenheul adres. Pak snel de hoogste Apenheul korting en ga lekker voordelig een dagje uit naar de apen! Een bezoek aan de Apenheul neemt gemiddeld 5 uur in beslag.


Apenheul korting pakken

Er zijn verschillende manieren om een leuke Apenheul korting te pakken. Hieronder staan enkele manieren waarop je een Apenheul korting zou kunnen pakken. Als we kijken naar de normale prijs bij de kassa van de Apenheul betaal je  € 22,50 voor een entreekaart voor een volwassen iemand. Gaan er kinderen mee t/m 12 jaar? Dan betaal je daarvoor bij de kassa € 19,50. Pakken jullie de auto naar de Apenheul? Dan kun je goed parkeren bij de Apenheul. Je moet dan wel een parkeerkaart kopen. Op moment van schrijven zijn deze € 8,30 per auto. Lees deze pagina goed door en je zult zien dat je op bepaalde manieren een leuke Apenheul korting kunt pakken.

Op dit moment zijn de kortingen die je hieronder ziet staan de beste kortingen die je op dit moment kunt krijgen voor jullie dagje Apenheul. Morgen kan er maar zo weer een andere korting de beste zijn, want de kortingen zijn allemaal momentopnames. 

LET OP: je mag in de Apenheul geen selfiestick gebruiken! Dit komt op de apen vaak bedreigend over!

Apenheul 35% korting per persoon

We hebben een Apenheul korting gevonden van maar liefst 35% bij Actievandedag. Normaal betaal je €23,- voor je entreekaart en nu betaal je nog maar € 14,95 voor je entreekaart! Wat een goede deal is dit! De kaarten zijn geldig t/m 1 november 2019 en alleen op maandag t/m vrijdag en niet in de herfstvakantie. Helaas kun je deze kaarten niet gebruiken in het weekend. Maakt dit voor jullie niet uit? Dan is dit een hele goede deal die je zeker moet pakken. Vaak zien we dat zulke goede acties maar kort online staan. Wacht dan ook niet te lang met het aanschaffen van je entreekaarten met deze korting. Hij kan morgen zomaar weer offline zijn! De Apenheul geeft niet gauw zulke hoge kortingen weg als deze korting. Wees dan ook slim en scoor snel je entreekaarten! Pak hier deze Apenheul korting

Apenheul korting via veiling

Apenheul korting kun je regelmatig pakken door mee te gaan bieden in een online veiling. Je kunt dit op dit moment doen bij Vakantieveilingen. Hier staan elke dag verschillende veilingen op voor een dagje uit. Je kunt op deze website gratis een account aanmaken en online meebieden op entreekaarten van de Apenheul. Op deze manier kun je aardig wat korting pakken en lekker voordelig naar de Apenheul gaan met elkaar. Let wel altijd even op wat de normale entreeprijs is en zorg dat je er dan niet overheen gaat bieden want dat zou zonde zijn. Soms wil dit nog wel eens voorkomen als er meerdere mensen tegen elkaar gaan opbieden. Ook komen er meestal nog € 5,- administratiekosten bij per gewonnen veiling. Deze ben je verplicht om te betalen, dus hou hier rekening mee als je gaat bieden. Pak hier je Apenheul korting via de veiling

Apenheul korting met overnachting

Willen jullie graag een dag en een nacht naar de Apenheul? Wat een goed idee! Helaas is het zo dat je niet kunt slapen bij de Apenheul zelf, maar er zijn wel leuke hotels in de buurt die je kunt boeken. Een overnachting bij jullie dagje Apenheul maakt jullie uitje helemaal compleet. Het is dan ook zeker een leuk idee om een hotel te boeken. Het is ook erg leuk om een bezoek te brengen aan de stad Apeldoorn. Je kunt hier erg leuk winkelen en er zijn ook een aantal zeer goede restaurants in Apeldoorn. Je maakt op deze manier van jullie dagje uit een soort mini-vakantie. Bekijk de knop bovenaan deze pagina voor alle hotels in de buurt van de Apenheul.

Apenheul korting inwoners Apeldoorn 2019

Woon jij in Apeldoorn? Lees dan snel verder! Het is namelijk zo dat als je in Apeldoorn woont je extra korting krijgt op een Apenheul seizoenkaart! Neem als je de Apenheul seizoenkaart gaat ophalen wel even een poststuk mee en je ID- kaart. Hiermee kun je laten zien dat je echt in Apeldoorn woont. Zo simpel profiteer je van deze leuke actie! Als je gebruik maakt van de actie dan zul je als volwassenen € 25,- betalen en als kind van 3 t/m 12 jaar € 22,50. Dat zijn nog eens leuke bedragen om een heel jaar lang onbeperkt naar de Apenheul te kunnen. Wist je dat er een goede ov verbinding is naar de Apenheul? Of pak de fiets om te besparen op de parkeerkosten. Zo bespaar je op het parkeren en ben je ook nog eens heel gezond bezig!

Apenheul korting Kruidvat

Je kunt op het moment van schrijven een Apenheul korting krijgen via het Kruidvat. Elke keer als je boodschappen doet bij de Kruidvat kun je met je klantenkaart heel makkelijk punten sparen. Je hoeft alleen maar je klantenkaart van de Kruidvat te scannen als je gaat afrekenen. Op dit moment kun je 250 punten inleveren en dan een leuke korting krijgen op je entreekaart van de Apenheul! Het enige wat je moet doen is sparen en dan online je tickets bestellen via de website van Kruidvat zelf. De korting die je kunt krijgen kan soms best oplopen dus het is zeker de moeite waard om eens naar deze deal te kijken. Als je toch van plan bent je shampoo en tandpasta te kopen bij de Kruidvat is deze deal mooi meegenomen! We weten niet hoe lang deze actie geldig zal zijn dus wacht niet te lang!

Apenheul korting als lid van de Bankgiroloterij

Als je lid bent van de Bankgiroloterij dan kun je nu 50%  korting pakken op de entreekaarten van de Apenheul. Je mag maximaal 4 extra mensen meenemen op de VIP-pas. Deze actie is alleen geldig in september 2019. Hierna zal de gewone korting weer geldig zijn. Je hebt dus niet in je eentje geluk, maar kunt ook nog andere mensen blij maken met deze deal!  Vergeet je VIP- pas niet mee te nemen naar de kassa van de Apenheul, anders krijg je deze korting niet! Je kunt met deze korting je entreekaarten aan de kassa van de Apenheul kopen. Je kunt dus helaas geen tickets online kopen met deze actie! Vaak kun je bij de Bankgiroloterij ook dagjes uit winnen. Het zou helemaal leuk zijn als je kaartjes wint voor een dagje Apenheul! Dan heb je de entreekaarten helemaal gratis. Bekijk hier deze deal van de Apenheul.

Apenheul korting als lid van de ING bank

Ben jij lid van de ING bank? Dan heb je geluk! Misschien dat je het zelf nog niet wist, maar je spaart dan automatisch elke maand een bepaald aantal punten. Met deze punten kun je leuke kortingen pakken, waaronder dus een korting voor de Apenheul. Je kunt nu 750 punten inleveren en daarmee € 7,50 korting op je entreekaart pakken. Je kunt helaas maar één entreekaart op deze manier kopen en je zult ook administratiekosten van € 0,50 moeten betalen.  Kijk even goed of dit op het moment echt de beste korting is die je kunt pakken. Je pakt deze Apenheul korting via de website van ING.

Apenheul gratis entree via W.N.F.

Ben jij lid van het WNF? Dan mag je als Ranger, Bamboekid of Lifeguard één keer per jaar helemaal gratis naar binnen bij de Apenheul! Je vindt alle informatie over de deal in het bonnenboekje dat je thuis krijgt als je lid bent geworden van het WNF. Dat is nog eens mooi meegenomen, een korting van 100% ! Zover wij weten is dit één van de weinige acties bij de Apenheul dat je een entreekaart helemaal gratis krijgt! We snappen dat je niet in je eentje naar de Apenheul wil gaan. Kijk dan ook snel of er momenteel misschien nog een andere korting is waar jij gebruik van kunt maken zodat jullie allemaal lekker voordelig een dagje weg kunnen.

Apenheul korting met Air Miles

Spaar jij Air Miles? Dan kun je nu een leuke korting pakken op je entreekaarten van de Apenheul. Er zijn tickets te krijgen voor kinderen tot 13 jaar en voor kinderen/volwassenen vanaf 13 jaar. Je kunt een ticket krijgen tot 13 jaar voor 1.950 Air Miles en voor iedereen vanaf 13 jaar ben je 2300 Air Miles kwijt. Heb jij genoeg Air Miles gespaard? Dan kun je nu dus gratis naar de Apenheul! Er zit vaak wel wen datum verbonden aan deze tickets, dus let hier wel even op voordat je gaat bestellen! Het nadeel van deze korting is dat je aardig wat Air Miles moet hebben wil je met een gezin naar binnen bij de Apenheul op deze manier. Koop hier je Apenheul tickets met Air Miles.

Apenheul korting door te sparen bij de Jumbo

Je kunt bij de Jumbo elk jaar weer sparen voor kortingen op leuke dagjes uit. Zo kun je nu ook sparen op een leuke Apenheul korting. Met een beetje geluk kun jij tot wel 65% korting krijgen op je entreekaarten. De maximale korting die je nu nog kunt krijgen op sommige dagen is € 12,50 per persoon. De € 15,- kortingen zijn helaas allemaal al weg. Dan nog is dit een hele leuke korting van de Apenheul! Je kunt op dit moment niet meer sparen bij de Jumbo, maar je kunt de munten nog wel verzilveren en een dagje Apenheul met korting boeken. We zien dat je op de populaire dagen maar € 5,- korting per persoon krijgt. 

Apenheul korting via de ANWB

Ben jij lid van de ANWB? Dan kun je nu € 1,- korting pakken op je entreekaart van de Apenheul. Je moet voor deze korting echt lid zijn van de ANWB, anders kom je niet in aanmerking, Je kunt op deze manier alleen entreekaarten online bestellen en niet bij de kassa zelf. Zorg wel dat je je lidmaatschapsnummer bij de hand hebt. Deze heb je namelijk nodig als je Apenheul kaarten gaat bestellen. Ben je geen lid van de ANWB? Kijk dan snel of er misschien een andere deal is waar jij gebruik van kunt  maken. Bovenaan deze pagina zie je alle deals staan die je zo kunt gebruiken!

Apenheul korting via Campina

Spaar jij mee met de Campina Spaaractie? Dan kun je nu een leuke korting krijgen op je entreekaarten van de Apenheul! In de zomervakantie (1 juli t/m 31 augustus) kun je 30% korting pakken en na de zomervakantie kun je maar liefst 50% korting krijgen op je tickets van de Apenheul. Je kunt de Apenheul dan bezoeken t/m 1 november 2019. Je moet er wel even voor sparen, maar dan heb je ook wel een goede deal te pakken! Heb je geen zin om te sparen of wil je vandaag nog naar de Apenheul met korting? Pak dan één van de andere kortingen die je hierboven ziet staan. Heb je genoeg gespaard met de Campina spaaractie? Bekijk hier dan deze Apenheul korting.

Apenheul korting via de Hema

Regelmatig kun je een leuke korting pakken bij de Hema voor een dagje Apenheul. De kortingen staan helaas niet het hele jaar online, maar meestal in het voorjaar zien we een goede deal online komen op de website van de Hema. Het is dan ook zeker even de moeite waard om de website van de Hema te checken zodat je zeker weten de beste prijs zult betalen voor je Apenheul entreekaart!

Apenheul korting hotel

Apenheul korting i.c.m. hotel

Als je op zoek bent naar een leuk hotel in de buurt van de Apenheul dan zit je hier goed! Vaak zijn er leuke arrangementen te krijgen.Apenheul korting actievandedag

Apenheul 35% korting

Apenheul korting kun je nu ook pakken via Actievandedag. Dit is een top actie van de Apenheul.Apenheul korting via een veiling

Apenheul korting via een veiling

Pak nu je Apenheul korting via VakantieVeilingen. De kortingen die je hier krijgt kunnen oplopen tot wel 70% per persoon!Apenheul korting foto

Apenheul Apeldoorn

Kom een gezellig dagje naar de Apenheul en heb een leuk dagje uit met elkaar op de Veluwe. De Apenheul is een dierenpark welke op de Veluwe ligt en geschikt is voor zowel jong als oud. De Apenheul ligt aan de rand van Apeldoorn en is een dierenpark waar je als mens eens in je leven toch echt geweest moet zijn. Als je het park binnenkomt, begint de pret meteen. De aapjes komen van alle kanten naar op je af gerend en pas maar op, want ze kruipen zo in je tas om te kijken of er iets lekkers in zit! Bij de ingang van de Apenheul kun je dan ook een speciale tas pakken die je mag lenen tijdens je bezoek aan de Apenheul. Deze tas is zo afgesloten dat er geen aapjes in kunnen kruipen. Ook op kinderwagens zijn de aapjes gek. Daar klimmen ze ook erg graag in. Wat ook erg leuk is om te zien is als het voedertijd is. Dan zie je de aapjes uit alle hoeken van het bos aankomen rennen. In de Apenheul moet je goed om je heen kijken want je kunt de aapjes overal zien hangen, kruipen en lopen. En de kindjes die op bezoek zijn in de Apenheul kunnen lekker mee slingeren met de apen in alle leuke aanwezige speeltuinen. In de Apenheul zijn maar liefst 10 speeltuinen waar de kinderen in totaal uren kunnen spelen. In de Apenheul zijn ook 4 horecaplekken waar je lekker even rustig bij kunt komen. Een dagje Apenheul is echt een dagje uit voor het hele gezin en erg leuk om te doen. De aapjes die in dit park leven komen uit Afrika, Azië  en Zuid-Amerika. De Apenheul kun je al bezoeken sinds 1971. De Apenheul is geen standaard dierentuin waar je verschillende dieren kunt zien. Je zult hier vooral heel erg veel apen tegenkomen. De Apenheul is vrij groot opgezet en dat vinden wij persoonlijk erg fijn. Het is namelijk een dierenpark van maar liefst 200 hectare groot! Groot genoeg voor een hele dag vol plezier. Bij de Apenheul lopen de meeste apen los en dat vinden wij zelf echt een pluspunt van de Apenheul. Natuurlijk zitten de apen zoals een gorilla of een Orang Oetang veilig op een groot eiland waar wij als bezoekers niet bij kunnen komen. Je kunt ze vanaf een veilige afstand bekijken. De Apenheul is Apeldoorn is een gezellig dagje uit voor jong en oud. Je vindt de Apenheul in natuurpark Berg en Bos in Apeldoorn. In dit dierenpark zie je bijna 300 apen die vanuit de hele wereld komen. Het is dus zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan de Apenheul. Doordat het dierenpark midden in de natuur ligt is het heerlijk om een dagje te lopen tussen de mooie apen. De apen in de Apenheul kunnen goed vrij rondlopen en wist jij dat ze zelfs op je nek kunnen klimmen? Dit is dan ook gelijk de reden waarom jij als bezoeker een tas moet meenemen welke je kunt afsluiten.Er leven op het moment van schrijven 35 soorten apen in de Apenheul. De meeste apen die je ziet zijn ook in de Apenheul geboren. Je kunt er onder andere een kijkje nemen bij de orang oetangs, de wolapen, slingerapen, gibbons, een aantal gorilla’s,doodshoofdaapjes, berberapen, leeuwaapjes en nog veel meer soorten!

 

Loslopende apen bij de Apenheul

Ben jij niet bang voor een aap die op je sprint tijdens je bezoek aan de Apenheul? Gelukkig maar! Er is namelijk een heel bos vol met loslopende apen bij de Apenheul dus de kans is groot dat er eentje wel heel dichtbij je zal komen! De apen zullen je niks doen, maar aai ze niet of pak ze niet op. Dit vinden ze niet fijn! Laat de apen gewoon lekker hun gang gaan en geef ze niks te eten! Zorg ook dat je een tas bij je hebt welke goed afgesloten kan worden. Heb je deze niet bij je? Dan kun je bij de Apenheul een speciale tas lenen. Op de plattegrond die je bij de entree van de Apenheul krijgt kun je zien waar je wel en niet mag eten ivm de loslopende apen.

TIP VAN ONS: De Apenheul heeft een druktemeter op de website zodat je precies kunt zien of je op een drukke dag gaat of juist niet. Je vindt deze druktemeter op de homepage van de Apenheul website.

De gorilla voederpresentatie bij de Bongo Bonde is gekozen als Beste Dierendemonstratieshow van Nederland en België. Dit maakt een bezoek aan de voederpresentatie nog leuker!

Apenheul voorzieningen

Een dagje Apenheul is een compleet dagje uit. Er is hier werkelijk aan alles gedacht! Van tasjes die je mag gebruiken als je het park binnenkomt tot goede toiletvoorzieningen aan toe. Op verschillende plekken in de Apenheul zijn toiletten waar je als bezoeker gebruik van kunt maken. Onder andere bij de ingang en uitgang en bij Café Lazy Monkey, restaurant BigFood en Jambo's Place. Bij de laatste drie zijn ook de invalidentoiletten aanwezig. Kom jij met een baby naar de Apenheul? Deze kun je bij elke toilet verzorgen. Door het hele park heen zijn EHBO posten aanwezig. Je vindt deze terug op de plattegrond die je krijgt bij binnenkomst. Kijk hier even naar zodat je weet waar je heen moet lopen als het nodig mocht zijn. Door de hele Apenheul heen kun je gebruik maken van gratis Wifi.

Pak gauw je korting voor een lekker voordelig en erg leuk dagje uit naar de Apenheul!

Apenheul speeltuinen

Verdeeld over de Apenheul kom je op verschillende plekken speeltuinen tegen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Vaak zitten ze in de buurt van een restaurant, dus de ouders kunnen ook heerlijk even bijkomen terwijl de kinderen als kleine apen rondrennen. Er is zelfs een draaimolen ( deze vind je bij de uitgang) bij de Apenheul en een aantal toffe glijbanen! Ook heeft de Apenheul een Na-aaphuis. Hier kun je zelf een echte aap zijn! Lekker klimmen en klauteren door het jungledoolhof en doe de apentest! Bij Jambo's Place vindt je de grootste speeltuin van de Apenheul. De speeltuin bij de orang-oetans is ook vrij groot. 

Apenheul parkeren+ openbaar vervoer

Komen jullie met de auto naar de Apenheul? Dan kun je parkeren op de grote parkeerplaats die bij de Apenheul ligt. Het is vanaf hier wel een stukje lopen naar het dierenpark zelf, maar er is onderweg genoeg te zien. Let op, bij de Apenheul is het betaald parkeren. 

Willen jullie naar de Apenheul komen met het openbaar vervoer? Dit is erg goed te doen. Als je met de trein aankomt op station Apeldoorn dan moet je lijn 2 (of lijn 400 tijdens de feestdagen en vakanties) pakken en deze brengt je zo naar de bushalte voor de Apenheul. Je doet er ongeveer een minuut of 10 over van het station naar de Apenheul

Apenheul bezoeken tijdens schoolvakantie

Ben je van plan om tijdens een schoolvakantie een dagje naar de Apenheul te gaan? Hou er dan rekening mee dat het iets drukker kan zijn dan anders. Wij vinden het zelf altijd wel meevallen omdat het dierenpark zo groot is dat je er haast geen last van hebt. Je kunt dit wel merken bij de toiletten of bij de restaurants. Neem hier lekker de tijd voor als het een wat drukkere periode is.

Apenheul abonnement

Ga jij een aantal keer per jaar naar de Apenheul? Neem dan eens een kijkje bij de Apenheul abonnementen. De kans is groot dat je veel goedkoper uit bent als je een jaarkaart koopt van de Apenheul. Naast dat je onbeperkt bij de Apenheul naar binnen mag, profiteer je van nog meer extra's. Je krijgt rond de € 300,- aan korting op allemaal andere uitjes. Ook is er elke maand een aanbieding in de  horeca en souvenirshop voor jou als jaarkaarthouder! Zeker de moeite waard dus.

Apenheul presentaties

Wat erg leuk is bij de Apenheul zijn de presentaties van de verzorgers. Elke dag zijn er dierenverzorgers die jou graag alles vertellen over de apen die bij de Apenheul wonen en met een beetje geluk zullen ze de apen zelfs wat te eten geven als je erbij bent. Je leert veel tijdens een presentatie en als je zelf een vraag heb mag je deze aan het einde van de presentatie stellen aan de dierenverzorger. Welke presentaties er wanneer zijn kun je zien op de website van de Apenheul.

Apenheul arrangementen

Je kunt naar de Apenheul puur alleen om door het park te wandelen, maar je kunt ook gebruik maken van een arrangement. Er zijn verschillende soorten arrangementen vanaf één persoon. Wil je graag een rondleiding? Dit kan vanaf twee personen. Je kunt bijvoorbeeld op het moment van schrijven kiezen voor dierenverzorger voor één dag. Erg leuk om eens meegemaakt te hebben en een erg leuke aanvulling op je dagje Apenheul.

Apenheul bezoeken in de schoolvakantie

Willen jullie graag een bezoekje brengen aan de Apenheul tijdens een schoolvakantie? Wij zeggen doen! Het zal wellicht iets drukker zijn in het park, maar het is zo groot opgezet dat je hier weinig last van zult hebben. Vaak zien we dat er tijdens de schoolvakantie vaak iets leuks georganiseerd zal worden. Denk aan een leuke speurtocht langs alle apen bijvoorbeeld!

Trouwen bij de Apenheul

Wil jij op een speciale plek trouwen? Dan kan dit bij de Apenheul in Appeldoorn! Je kunt kiezen voor een "simpele"bruiloft met alleen een receptie maar je kunt ook het hele pakket nemen en zelfs je bruiloftsfeest houden bij de Apenheul. Als je hiervoor kiest hoef je op de dag zelf nergens meer aan te denken. Trouwen doe je dan in een Kambizuri lodges met uitzicht op het gorilla eiland. 

 

TIP: Bekijk hier nog meer informatie over de Apenheul.

 


Apenheul adres

J.C. Wilslaan 21

7313 HK Apeldoorn

Entreeprijs Apenheul

Om te kijken of je de beste Apenheul korting te pakken hebt, kun je hieronder naar de prijzen kijken van de Apenheul zelf.

 • Kinderen t/m 2 jaar: Gratis
 • Kinderen 3 t/m 12 jaar: €19,50 p.p.
 • Kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen: €23,- p.p.
 • Mindervalide: €19,50
 • Apenheul parkeren: € 8,80 per dagkaart

Openingstijden Apenheul

De Apeheul is in de wintermaanden gesloten.

ma    10.00 - 17.00 uur
di    10.00 - 17.00 uur
wo    10.00 - 17.00 uur
do    10.00 - 17.00 uur
vr    10.00 - 17.00 uur
za    10.00 - 17.00 uur
zo    10.00 - 17.00 uur


Laat ons jouw ervaring met de Apenheul hieronder weten.

Commentaren: 2
 • #2

  Niels Versluis (zondag, 22 september 2019 21:04)

  Vandaag ons eerste bezoek aan de Apenheul gehad. We hebben een prima dagje gehad. De kinderen hebben heerlijk rondgewandeld en genoten van alle leuke apen die te zien waren. Ook alle speelgelegenheden die we onderweg in het park tegenkwamen waren een leuke toevoeging aan onze dag. Horeca en toiletten waren ook prima. We zullen zeker volgend jaar nog eens een bezoek brengen aan de Apenheul.

 • #1

  Lotte van Kooten (zondag, 22 september 2019 10:23)

  Wij vinden de Apenheul erg leuk! Bij aankomst ging het parkeren goed. Het is een stukje lopen vanaf de parkeerplaats naar de Apenheul zelf, maar dit was niet erg want onderweg was er genoeg te doen en te zien voor de kinderen. In de Apenheul aangekomen waren we leuke aapjes die op je klimmen. Ook klimmen ze in kinderwagens dus hou hier wel rekening mee als je naar de Apenheul gaat. In het hele park is genoeg te spelen voor de kinderen en de voorzieningen zijn goed geregeld! We gaan zeker nog eens terug naar de Apenheul om de shows te zien. Deze hebben we helaas gemist.