Wildlands korting Hema

Wildlands korting via Hema

Wildlands is dé dierentuin van omgeving Drenthe! In dit park is zoveel te doen, dat je eigenlijk aan één dag niet genoeg zult hebben. Denk aan die mooie dieren, maar ook aan de Achtbaan die ze er hebben.


Korting pakken via de Hema

De Hema heeft regelmatig leuke kortingen op dagjes weg, die jij online heel makkelijk kunt pakken. Helaas is het zo dat we vaak zien dat er geen korting te krijgen is voor Wildlands, maar wel hebben we veel andere leuke kortingen gevonden waar jij wellicht gebruik van kunt maken. Voor sommige kortingen moet je even sparen, zoals bij de Jumbo. Ook zijn er leuke kortingen die je direct kunt gebruiken, en waarmee je vandaag nog voordelig een dagje weg zou kunnen! Bekijk hier alle Wildlands kortingen die er momenteel zijn.

 

Wat is er te doen bij Wildlands?

Bij Wildlands Emmen is onwijs veel leuks te doen! In eerste instantie kom jij natuurlijk voor de dieren, echter is er veel meer te doen dan alleen dat. Zo kun je er een ritje maken in de achtbaan Tweestryd, wandelen door verschillende klimaatdelen en een tochtje met de boot maken. Een aantal jaar geleden is het dierenpark verhuisd, en is toen twee keer zo groot geworden! Ook zijn er dagelijks leuke shows waar je naartoe kunt, en er zijn goede voorzieningen op het park. Wat we ook vaak zien, is dat mensen een hotel inclusief arrangement boeken, zo kunnen ze vaak twee dagen naar Wildlands toe. Het park is geschikt voor zowel jonge als oude bezoekers!